maanantai 28. maaliskuuta 2011

Sunnuntai à la Mindy & Milo

Hei tyypit, mistä toi tuli??

Uusille lukijoille tiedoksi, että tämä komea kolli on Milo, jonka Mindy tapasi nyt neljättä kertaa. Tällä kertaa ainut sähähdys pääsi Milolta, joka näytti olevan tympääntynyt alati perässä kipittävään Mindyyn. Milon läsnäolo mahdollisti myös lautapelin pelaamisen ilman Mindyn osallistumista.

Hei, pysähdy vähän, että mä ehdin haistaan kunnolla!

Nytkö se meni mun puuhun?

Tuu tänne niin mä näytän yhen jutun.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...
-S

12 kommenttia:

 1. Neljäs kerta, ja jo noin leikkisiä? Upeaa :D

  VastaaPoista
 2. Parasta on, että se tällä kertaa oikeasti näytti leikiltä eikä murhayritykseltä. Edelliskerralla Milo oli meillä kolme yötä, mistä oli varmasti apua edistymisessä.

  VastaaPoista
 3. Voi söpöliinit :) Mukavaa, kun Milosta ja Mindystä näyttää tulevan noin hyvin kavereita. On tainnut olla vauhdikas sunnuntai, kun Milokin näyttää viimeisessä kuvassa aivan läähättävän :D

  VastaaPoista
 4. On kyllä tosi hieno juttu, että tulevat kerta kerralta paremmin toimeen keskenään. Milo on ainakin tulossa meille viikoksi kesällä hoitoon, niin voi olla rauhallisin mielin.

  Vauhtia kyllä riitti läähätykseen asti ja Milo oli kuulemma ollut seuraavaan aamuun asti väsynyt. Mindykin on yleensä ollut Milon jäljiltä aivan poikki, mutta nyt leikki vielä Milon lähdettyäkin.

  VastaaPoista
 5. Loistavia kuvia taas, hyvät ilmeet Mindyllä ja Milolla. Tulevat parhaat kaverit :-).

  VastaaPoista
 6. Tuleeks Milo asumaan teille vai onks se vaan kaveri?

  VastaaPoista
 7. Mahtava tosiaan tuo viimeinen kuva! Ja muutenkin kiva ja kiinnostava kertomus. :)

  VastaaPoista
 8. Minni: Mindystä leivottiin Milolle tyttöystävää jo ennen kuin olivat tavanneet, joten ihan suunnitelmien mukaan ollaan menossa. :) Tietysti olisivat vähän enemmän innostuneita toisistaan, elleivät molemmat olisi leikattuja.

  Zepa: Milo käy meillä välillä vain hoidossa, mutta kuitenkin sen verran pitkiäkin pätkiä, että on hyvä totuttaa katit toisiinsa. Molemmat ovat ainokaisia, joten saavat tällä tavalla myös lajitoverin seuraa välillä.

  Jenni: Kiva kun tykkäsit :)

  VastaaPoista
 9. Terkkuja Ruskalta, joka elelee Paulan ja Eskon kanssa. Ruska on aika saman ikäinen kuin Mindy, syntynyt huhtikuussa 2010, ja samanvärinenkin mutta tabbykuvioinen, lisäksi on punaisia läiskiä.

  VastaaPoista
 10. Paula: Kiitos terveisistä! Piti käydä heti kurkkaamassa ja mahtava turkki siellä tulikin vastaan.

  VastaaPoista
 11. "Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa".. Hihih :D

  Tuo kaikkein keskimmäisin kuva on muuten IHANA!

  VastaaPoista
 12. Marsu: Onneksi ei ole mitenkään kohtuuttoman vaikeaa saada hassuja ilmeitä kuviin vangituksi :)

  VastaaPoista