tiistai 29. maaliskuuta 2011

Hupipaketit

Märkäruokaa oli enää neljä purkkia jäljellä, oli jo aikakin saada uutta. Ja sitähän tuli: kaksi pakettia, yhteensä yli 12 kiloa.

Jee! Zooplus-paketti! Heti auki!

Mindy löysi kissanminttupaketin ensimmäisenä.

Vinkuva kissanminttuinen myyrä sai Mindyn vauhkoontumaan.

Sopii toivoa, että ruoat eivät mene kupin kautta roskiin, kuten on paljolti tapahtunut viime aikoina. Kosketuskepin olisi toki voinut askarrella itsekin, mutta tuon yhdistetyn naksuttimen ja kepin tilaamisen tarkoituksena olikin lähinnä kannustaa itseä hommiin. Taitaa silti jäädä kesään ennen kuin pystyn riittävän hyvin paneutumaan koulutukseen. Hyvältä näyttää kuitenkin, sillä Mindy kurkotti heti kosketuskepin päähän.

Myyrän tilasin mukamas Mindylle, mutta kiva että Mindykin tykkää enkä ainoastaan minä. :) Tuotekuva vain oli niin ihana, samoin asiakaskuva. Hierova harjakin näyttää olevan mieleinen. Vielä ei ole kunnolla päässyt testaamaan, kun ensin riehututti ja nyt Mindy uinuu.

1 127375.0 - Trixie Catnip Herbal Mix 20 g- 20 g 1.99 EUR 1.99 EUR
1 138324.0 - Mixed Megapack Grau Gourmet 6 x 200g- 6 x 200 g 7.80 EUR 7.80 EUR
1 186267.0 - Trixie Catnip Mole with Squeaker- 1 item 3.69 EUR 3.69 EUR
1 205132.0 - Trixie Target Stick- 1 Clicker Stick 4.99 EUR 4.99 EUR
1 207330.0 - Bozita Paté Mixed Trial Pack 6 x 360 g- 6 x 360 g Reindeer + Turkey 6.99 EUR 6.99 EUR
1 146532.3 - Cosma Thai in Jelly: Assorted Trial Packs- 6 x 170 g with 4 assorted flavours 6.99 EUR 6.99 EUR
2 211435.1 - Assorted Taster Pack: Smilla Poultry Pot- 6 x 200 g with 4 different varieties 2.99 EUR 5.98 EUR
1 139270.0 - Kong Massage Brush Zoom Groom- blue 6.79 EUR 6.79 EUR
1 161359.0 - Cosma Original in Jelly: Mixed Trial Packs- 6 x 170 g with 4 different varieties 6.99 EUR 6.99 EUR
1 127099.11 - Feline Porta 21, 6 x 90 g- Chicken & Beef 5.40 EUR 5.40 EUR
1 127307.1 - Cat Grass Multipack 3 x 100 g- 3 x Refill Bag 3.99 EUR 3.99 EUR
2 127080.5 - Cosma Thai in Jelly 6 x 85 g- Chicken with Chicken Liver 5.25 EUR 10.50 EUR
TOTAL: 72.10 EUR

-S

10 kommenttia:

 1. Ihana pikku Mindy vaatii pakettia auki ja heti :) ! On ollut kyllä varsinainen juhlapäivä teillä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on siskokset samanoloiset noiden Zoopluspakettien kanssa! Mandykin halusi laatikon omiin tarkoituksiinsa, tosin vanhemman poikani avustuksella. Eli poika laittoi laatikon sänkynsä viereen, pohjalle viltin ja vuola! ihana peti oli valmis! Parasta siinä pedissä on, kun poika jätti laatikon "läpät" paikoilleen, joten pesä on pienimuotoinen piilopaikka, kun on "katos" päällä!

  Nyt on Mandy kouluttanut Eki-koiran aivan 110%:sesti! Eki uskaltaa liikkua vain, kun Mandy on tarpeeksi kaukana tassuineen... Kun Mandy lähestyy Ekiä, niin koiraraasu jähmettyy paikoilleen. Tosin kyllä Eki jahtaa Mandyä ympäri taloa, kun haluaa leikkiä Mandyn kanssa. Että kyllä otukset leikkivät kissa-hiiri -leikkiä, mutta osaavat nukkuakin lähekkäin, muttei ainakaa vielä kiinni toisisaan, se taitanee olla ajan kysymys...

  Kannattaa siis säästää Mindylle Zoopluslaatikko! Ja kätevästihän sitä voisi hieman tuunata vaikka sulkemalla laatikko ja tekemällä siihen reikä tai pari, jotta siitä tuli kiva "tunneli"...

  VastaaPoista
 3. Naukulan Mamma: Mindy meni kyllä innosta sekaisin pakettien kanssa. :) Tuli taas ihan uudenlaisia miukahduksia ja tuhisi syvässä unessa jälkeenpäin.

  Mandy: Meillä on vanhakin Zooplus-paketti esillä vielä. Mutta ihan turha siitä on yrittää tekemällä pesää tehdä, kiinnostus lakkaa heti. Mindy ei astukaan sisään, jos sinne viltin laittaa. Hauskin laatikko on, jos se on jonkin aikaa ollut sivummalla. Mitään kissanpesääkään en ole uskaltanut hankkia, jos reaktio on sama. Vaikka säälittävältä Mindy näyttää nukkuessaan eteisen kynnysmatolla. Jokin siinä kuitenkin vetoaa enemmän kuin vilttiviritelmät.

  Voi Ekiä, mutta onneksi ei sentään aina kauhusta kangistu.

  VastaaPoista
 4. Teille tuli joulu maaliskuussa! :D Parasta zooplussan lähetyksessä on se pahvilaatikko, vaikka se sisältäisikin vinkeitä leluja ja hyvää ruokaa, lopulta se pahvilaatikko vie voiton. ;) Meillä on aina yksi pahvilaatikko nurkassa, sillä Anni rakastaa järsiä niitä sekä rämpätä läppiä. Petejä ei meillekkään ole ostettu kun pari ja nekin on myyty pois sillä kissaa ei voisi vähempää kiinnostaa. Paljon parempia nukkumapaikkoja on kiipeilyteline, sohva, sauna ja lattia.

  VastaaPoista
 5. sea: Niin tuli, vain kuusi puuttui :)
  Pedit on kyllä hankalia, kun ne on niin selvästi kissaa varten eikä voi edes yrittää teeskennellä, että sillä olisi joku toinen tarkoitus, mikä lopulta saattaisi herättää kiinnostusta.

  VastaaPoista
 6. Zooplus-laatikot ovat parhaita varmaan kaikista kissoista, jotka niitä saavat. Sinne on ensimmäisenä päästävä tutkimaan sisältöä ja jäädä pyörimään kun se on tyhjä. Kokeilenpa tuota Mandyn pojan (!D) ideaa laittaa viltti laatikkoon ja läpät päälle.

  Ihana pieni kurina kuului ensimmäisessä videossa, jotenkin niin tuttu Mandyn ajoilta :-).

  VastaaPoista
 7. On kyllä tullut huomattua, että Mindyn mieltymykset vaihtelevat melkolailla, joten mitä tahansa voi kokeilla aina uudelleen, jos vaikka nappaisi. Toistaiseksi Mindy on pitänyt laatikkoa paikkana, jonne viedään saalis.

  Mindy kurisee aika paljonkin. Minni ei sitten ilmeisesti ainakaan kurise?

  VastaaPoista
 8. Minni naukuu/miukuu erilaisin sävellajein. Se Mindyn ja Mandyn pikku kurina on minusta niin suloista.

  VastaaPoista
 9. Mandy kurisee yhä useammin ja useammin. Mandy ei näet oikeastaan koskaan mau'u! Eikä puske jalkoja ihmisen seistessä lattialla, outoa? Mandy kyllä puskee kättä erittäin paljon ja kerran hieman varpaita. Se kurina on hentoista pientä kurinaa, mutta niinkuin Minnin mamma sanoi, suloista! Kurina tulee parhaiten, kun vie Mandylle ruokakupin ruokapaikalle. Silloin neiti saa matot rullalle juostessaan ohitseni kuristen. Kentien perso märkäruoalle? Lammas-Latz on tällä hetkellä Best! Se aiheuttaa "parhaat kurinat"!

  Toinen kurinan aihe on lintulaudan tirpat! Raapimispuun ylätasanteella maaten, häntä vienosti heiluen ja hiljaa kuristen, Mandy seuraa tirppalaudan elämää... Käpytikkoja, oravia, punatulkkuja, tinttejä, mustarastaita, lurps!? Katsoa saa, muttei koskea...

  Mandykin tykkää joskus löhöillä ihan olkkarin matolla tai niinkuin juuri nyt, kovan pakastearkun kannen päällä!

  Mandy on alkanut valloittaa yhä korkeampia paikkoja! Lasten huoneiden noin 1,8m kirjahyllyn päälinen on nyt muotia. Ennen riitti leivinuunin tai takan päälinen, siellä kun on ihan lämmin vetäistä vaikka 5tunnin päikkärit!

  VastaaPoista
 10. Mindystä lähtee kaikenlaisia naukaisuja, varsinkin ulos pyytäessä ja silloin, kun hän haluaa ilmoittaa tuoneensa lahjan. Jalkojen puskeminen taas on tarkoitettu ruoan kerjäämiseen. Sitä päivää täällä odotellaan, kun Mindykin taas innostuu märkäruoasta. Voi sitä kerjätä, mutta ei syödä.
  Olisipa Mindylläkin oma lintulauta tarkkailtavana! Leivinuuni ja takkakin kuulostavat niin idyllisiltä - ja kissamaisilta.

  VastaaPoista