tiistai 22. maaliskuuta 2011

Kissakuvahaaste 151

Tämänkertaisen kissakuvahaasteen aihe huiska on Mindyn mieleen. Tätäkin kirjoitan toisella kädellä; toista kun tarvitaan huiskan pyörittelyyn. Kuvaan pääsee ensimmäinen lelu, jonka Mindy sai meille tullessaan.  Samanlaisen perässä Mindy juoksi hoitopaikassa, Mandy-siskon vielä kerätessä rohkeutta. Mindy on kuvassa meillä vasta toista päivää. Sanomattakin lienee selvää, että tuosta huiskasta on jäljellä lähinnä keppi. :)-S

6 kommenttia:

 1. Mollalla oli kans joskus samanlainen, mutta muutaman leikkikerra jälkeen se hajosi kyllä kappaleiksi.;)

  VastaaPoista
 2. Kaikilla niin hienoja huiskia, näinköhän pitää Börjellekkin tuollainen tehdä.

  VastaaPoista
 3. Ihana huiska ja kissa :) ! Kiitos että aloitit tomaattikeskustelun Naukulassa! Nyt mietitään tomaatintaimille uutta sijoituspaikkaa...

  VastaaPoista
 4. Täti Punainen ja Molla: Sellaista se on ja siksi huiskissa pitäisikin olla samanlainen systeemi kuin esim. tiskiharjoissa, että varsi säilyy ja siihen vain naksautettaisiin uusi höytyväisosa.

  ruusupioni ja Börre: Voimme vain suositella, vaikka pärjäähän sitä muillakin hauskuutuksilla.

  Naukulan Mamma: Eipä mitään ja ellaahan siinä on sitäkin enemmän kiittämistä. :) Vaarallisia nuo pentukuvat, kun me aina jämähdetään ihastelemaan niitä ja videoita. Lopulta Mindy tulee muistuttamaan, että hänkin on paikalla ihan rapsutettavassa muodossa. :)

  VastaaPoista
 5. Toki Ellaa pitää kiittää! Mutta myös sinua oivasta keskustelun avauksesta!

  VastaaPoista
 6. Tuo tiskiharjaehdotus kommenteissa on hyvä, koska meilläkin on varmaan tusinan verran pelkkiä varsia : ). Nuorelta kisu näyttääkin vielä : )

  VastaaPoista