maanantai 14. maaliskuuta 2011

KKKM-haaste

Monen lajin ihastuttava mestari Unna Tuutikki Penninraha antoi meille kunnian jatkaa Kuka, mitä, missä, millä ja milloin -haasteen kiertokulkua.


Kuka?
Tomera tyttö, joka pitää naisvieraiden käsilaukuista ja saksalaismiesten jalkateristä.
Joo, joo, on oikein reipaskin.... Taustalla soi juuri Laura Närhen "Jokainen yö", jossa lauletaan "kissakin nuokkuu". Samalla sekunnilla Mindy hyppää lattialta suoraan läppärin päälle. "Enkä nuku! Olen tässä! Rapsuta mua!"

Mitä?
Haasteen alkuperäisidea tässä on ollut vastata nimenomaan blogin kannalta. Täällä on ylläriylläri kissajuttuja, ei käsitöitä eikä juuri kirjojakaan. Syystä tai toisesta monella yhdistyy kissat ja käsityöt. Mindykin varmasti innostuisi villalankojen läsnäolosta, mutta täytyy tuottaa sen suhteen pettymys.
Mindy itse on kehräävää suloisuutta ja pientä petoa ja kaikkea siltä väliltä.


Missä?
Vaikka missä yhtä aikaa! Vielä ei ole selvinnyt hallitseeko Mindy teleportaation salat vai onko olemassa vara-Mindy, mutta ihan varmasti se on monessa paikassa samanaikaisesti. Silloin kun ei näytä olevan missään, Mindyn saa esiin heilauttamalla postipakettinarua lattiaa vasten. Mindy on voinut paeta kuljetuskoppaa sängyn alle, mutta naru toimii taianomaisesti. Kun postipakettinaru on napattu, se kuljetetaan varikkopaikalle parvekkeen oven eteen tai mahdolliseen esillä olevaan pahvilaatikkoon.


Millä?
Päivityksiä ja googlailuja varten Mindyllä on ihan oma selain (IE) käytössänsä, jos vain ehtii napsauttaa sen päälle ennen kuin Mindy tekee omiaan Firefoxissa. Mindyn mielestä ilmeisesti on aihetta petrata Firefoxin käytössä, koska Mindyn päästyä tassuiksi FF:iin, auki on aina pari tusinaa "Need help with Firefox?"-tabia.

Millä Mindy kulkee? Tehokkain polttoaine lienee sydän, jonka nauttimista seuraa usein kunnon spurtit. Milon ruoka on tietysti paljon houkuttelevampaa kuin oma.


Milloin?
Päivityksiä silloin tällöin jaksamisen ja huvituksen mukaan.
Ruokaa, rapsutusta, parvekkeelle, lahkeeseen... Heti!


Mindy laittaa haasteen eteenpäin lumoavalle Minnille, vaikkei Minni Mindyn lähestymisyrityksiä todennäköisesti kovasti arvostaisi. :)

-S

11 kommenttia:

 1. Ihana tuo toinen kuva! Vaikka oikeastaan tässä blogissa on kyllä muutenkin tosi kivoja kuvia aina. :) Onko teillä järkkäri käytössä? Itse kun kuvailen pokkarilla niin muiden kuvat tuntuvat aina olevan paljon parempia.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäät! :)
  On järkkäri: Canon 7D, jolla on otettu kolme ylintä kuvaa ja loput kolme on otettu aikamoisen vanhalla ja hitaalla pokkarilla. Niin ja on toinenkin järkkäri, johon itse turvaudun automaattiasetuksin, kun menee hermo pokkariin (kuten pimeään vuodenaikaan varsinkin käy).

  Suhteessa paljon enemmän on otettu kuvia järkkärillä, mutta blogiin on helpompi kaivaa omalta koneelta itse pokkarilla ottamiani kuvia.
  -Susan

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Mainioita olivat kaikki kuvat, olipa sitten otettu millä vaan :D Epäilen kuitenkin, että Mindy kysyi: "Kerro, kerro kuvasti, ken on täällä kaunehin?" Ja sitten Google vaan vähän sössi ja antoi vääriä vastauksia. Firefox - pah. Oikea vastaus oli MINDY <3 !

  VastaaPoista
 4. Varmasti olisi oikea vastaus! Vaan tarvinneeko tuota edes googlata? Ehkä Mindy on taktisesti asettanut peilin viereensä, että voi havaita nopeasti selän takaa kurkkijat. Voi sitten rauhassa tiirailla kollien kuvia. Siitä vain, tsädäm, neutraali sivu päällimmäiseksi, kun joku lähestyy takaa. :)
  -S

  VastaaPoista
 5. Mindyllä näkyykin olevan urkkijoiden varalta neutraali ja kissauskottava "AAAAAAAAAAAAAAAA"-aiheinen googlaus ;D

  Suloisia kuvia jälleen kerran ja valaisevia haastevastauksia. Olisipa meilläkin tuollainen maaginen postipakettinarun kaltainen esine, sillä Tuutusta ei nimittäin kaiveta piilosta millään...

  VastaaPoista
 6. Eikö vain :D

  Hämmennys on kyllä ollut suuri, kun Mindy ei harrasta pitkäkestoista linnoittautumista ikävissä tilanteissa. *kop, kop* Ummetuslääkkeitä suuhun spruittailun yhteydessäkään Mindy ei ole häipynyt ulottumattomiin, vaikka tietysti pani kovasti vastaan, kun syliin saatiin.

  VastaaPoista
 7. Mindy taisi googlata itseään hakusanalla AAAAAAAWWW! :D

  VastaaPoista
 8. Tuo kissat ja käsityö on mysteeri mikä ei minulle ole vielä auennut. Jostain syystä moni käsityöihminen omistaa kissan ja kissan omistajat tekevät käsitöitä, minä mukaan lukien. :D

  Peilikuva on todella suloinen! Miten Mindy selvästi katsookin peilistä kuvaajaa. Anni ei suostu katsomaan peiliin, en tiedä miksi, ei se ilmeisesti siellä vierasta kissaa näe, mutta kun vie peilin eteen, kääntää kissa heti päänsä pois. Omituista.

  Annilla mehupilli on paras houkutin. Vähän kun rapsuttaa pillillä lattiaa niin kisu on viivana paikalla (paitsi jos sattuu nukkumaan supersikeästi saunassa). :D

  VastaaPoista
 9. Paavo ja Harmi: Hyvin varteenotettava tulkinta tuokin :)

  sea: Itse en ole tippaakaan käsityöihminen ja varsinkin siitä syytä tuo kumma yhdistelmä kiinnittää huomion.
  Jännästi vaihtelee kissojen suhde peiliin. Minunkin edellinen kissa teki kuten Anni, mutta Mindy peilailee itseään ja ympäristöään suht intensiivisesti.
  Hauska kuulla erilaisista kissanhoukuttimista. Sellaisen olemassaolo on varsin kätevää. :)
  -S

  VastaaPoista
 10. Kollo ei kiinnitä kylppärin peiliin, mistä kissa itsensä joka päivä näkee, mitään huomiota, mutta tulee hämmentyneeksi, kun eteen tuo peilin. :)

  VastaaPoista
 11. Kävin Mindy sylissä eteisen peilillä ja peilikissa sai pusun high-fiven :)

  VastaaPoista