sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Tunnustus

Naukulan Mammalta saatiin tällainen hieno tunnustus - kiitoksia kovasti!Tunnustuksessa tulee vastata viiteen kysymykseen:

Milloin aloitit blogisi:
22.10.2010 on kirjoitettu ensimmäinen juttu, jossa lyhyesti kerrotaan Mindyn siihenastinen tarina.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee:
Mindyn arjesta ja hassutuksista enimmäkseen, vähän myös kissoihin liittyvistä asioista yleensä. Tagitkin ovat vähän vaiheessa, kun en vielä tiedä mitä kategorioita kannattaisi olla - riippuu tulevista aiheista.


Mikä seikka tekee blogistasi erityisen muihin blogeihin nähden?
Tuskin tämä eroaa kovin suuresti kissablogeista yleensä, vaikka tietysti jokainen on yksilöllinen. Muissa tosin vaikuttaa olevan yksi ihminen kirjoittajana, kun meillä silloin tällöin enimmäkseen kuvia ottava Arttu myös kirjoittaa satunnaisesti.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Bloggaaminen alkoi osaksi varmaan siksi, koska kaipasin jonkinlaista yhteisöä, johon kuulua. Olen arka kirjoittamaan foorumeille tai vastaaville eikä minusta irkkaajaakaan saatu. Omat blogit tuppaavat kuihtumaan jo vahvan sensuroinnin takia ja samalla halusin tallettaa Mindyn muistoja. Blogi oli näppärin keino siihenkin. Blogi mahdollistaa ainakin löyhän yhteisöllisyyden. Vaikkei varsinkaan näin tuore kissablogi siihen sinänsä vielä riitä, on ollut ilahduttavaa kommunikoida mukavien kissaihmisten kanssa ja tutustua kaikenmoisiin katteihin.  Blogi tarvittiin myös kissakuvahaastetta varten.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Näin jälkikäteen ajateltuna olen huomannut, että on vähän hassua kirjoittaa ja kommentoida enimmäkseen itsenä Mindyn nimissä, vaikka voisihan sen vaihtaakin.

Tunnustus kuuluisi jakaa viidelle eteenpäin, mutta nyt taidan olla tylsä ja pitäydyn valikoimasta yksittäisiä bloggaajia, varsinkin kun lähes kaikki tuntuvat tuon tai vastaavan jo saaneen. Mutta Mindyn lukijat saavat kernaasti napata sen itselleen, koska ovat yhtäläisesti sen ansainneet.

-Susan

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa vaan kissablogimaailmaan :) ! Tuo teidän otsikkokuvanne on niiiin ihana, tuo hymyn huulille aina kun täällä käyn :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos!
  Otsikkokuvaksi ja samalla tietenkin myös nimeksi oltiin laittamassa jotain ihan muuta alunperin. Mutta ei tuota voinut jättää käyttämättä. Kaikenmaailman hakusanoilla tänne blogiin sitten eksytäänkin tuon nimen takia. :D

  VastaaPoista
 3. Niin. Voin kuvitella, että kaikki eivät olekaan yhtä ihastuneita kuin minä :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen! ;) Sisällön lisäksi minusta tuo kuva ja blogin nimi on kerrassaan hauska. Tykkään blogeista joiden nimessä on joku oivallus/merkitys. :) Varsinkin nykyään kun blogeja on paljon, kannattaa miettiä hetki blogin nimeä. "Mindyn höpinät" ei varmasti tuo niin paljon lukijoita kun "Peto sängyssä" vaikka sisältö olisi sama. Ei pahalla "mindyn höpinöitä" kohtaan, mutta niin se vain on.

  VastaaPoista