torstai 17. helmikuuta 2011

Mindy, Mindy näytä korvas,

onko huomenna pouta!Oli sää mikä hyvänsä, varmaa on, että aamulla on päästävä taas parvekkeelle. Todennäköisesti järjestys on edelleen seuraava:

1. Miukumisen ja ovessa roikkumisen seurauksena ovi aukeaa. Kissa nuuskii sisälle puhaltavaa hyytävää ilmaa ja poistuu paikalta. 

2. Hetken päästä seuraa entistä kovempi miu'unta yhdistettynä tiivisteiden repimiseen, mikä viimeistään saa ovenavaajan keskeyttämään aamupalansa. Mindy syöksyy parvekkeelle, jossa linkkaa kolmella tassulla. Kuka nyt kaikkia tassujaan kerralla kylmettäisi?! Tämä on yhdistettynä närkästyneen hämmentyneeseen katseeseen "miksi minut tänne pakkaseen sysäsit?!" (ihan sama miten isosti ovi on tässä vaiheessa auki). 

3. Kolmannella kerralla voi jo astua kaikilla tassuilla, kunhan kyyristyy mahdollisimman tiiviiksi muuten. 

Sisääntulon yhteydessä nautitaan aina kokonaisvaltaisesta lämmittelyhalista.


-S

5 kommenttia:

 1. Kyllä Mindyllä on homma käpälässä :) Unna ei onneksi ole vielä hoksannut parvekkeen riemuja...

  Sopisi tosin hoksata, koska nykyisen talon järjestyssäännöissä seisoo tylysti: "lasten leikkipaikkojen läheisyydessä ei saa ulkoiluttaa lemmikkejä" ja koko sisäpiha on varuilta aidattua leikkipuistoa, ettei pieni arka kissa voi vahingossakaan valjastella turvallisella (=autottomalla, rauhallisella) alueella.

  VastaaPoista
 2. Ei ole sitten teilläkään kissaystävällinen piha. Toivottavasti lähistöltä kuitenkin löytyy joku sopiva nurmikko. Meiltä ei oikein senkään vertaa. Meidän pihan lemmikkikielto ei niin paljoa harmita, kun ei siellä ole tarpeeksi vehreää muutenkaan. Mutta ei haluaisi pakata Mindyä koppaan ihan vain siksi, että se on ainut turvallinen tapa kuljettaa puistomaiseen ympäristöön.

  Olisi kyllä oikeampi muoto laittaa kielto ihmisille, jotka eivät osaa käyttäytyä muita huomioon ottaen. Valjasteleva kissa sinänsä tuskin saa tuhoa aikaan sen enempää kuin keskivertoihminen.

  -S

  VastaaPoista
 3. Parveke on jees! Paitsi näillä pakkasilla. Pakkaset eivät kuitenkaan estä pyytämästä sinne tai ulkotarhaan. Mindyn taktiikka on loistava :D

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva tietää, onko Mindyllä (ja kissoilla noin yleensä) lyhyt muisti vai minkä takia pitää vaatia päästä minnekään, josta juuri äsken ei tykännyt. Mutta on se silti aina yhtä herttaista. :)
  -S

  VastaaPoista
 5. Kenties kissa on hillitön optimisti ja toivoo, että säätila olisi sen kymmenen minuutin aikana ehtinyt muuttua suotuisammaksi? :D

  Minäkään en haluaisi pakata Tuuttia koppaan valjastelemaan mennessä, koska raukkaparka inhoaa ko. välinettä ja valjastelun ilo olisi sillä pois pyyhitty. Kielto on pihassa varmaankin eläinten jätösten pelossa laitettu, enkä viitsi sitä uhmata, koska monille kissattomille (ja lapsellisille, näin ilkeästi osoitellen) on ilmeisen hankalaa ymmärtää, ettei kissan kanssa valjastella vessapaikkaa etsien :/

  VastaaPoista