tiistai 8. helmikuuta 2011

Fanikissa


Kirjaston Lainan päivän kunniaksi myytävä lehtinippu oli kasattu hyvin kissoja ajatellen.

Päivän urheilusuorituksena Mindy kaatoi jalkalampun juostuaan häntä pullonharjana sitä tai sen johtoa päin.

-S

5 kommenttia:

 1. Sitä kissa ostaisi - pakettinarua : )

  VastaaPoista
 2. Mitä suosikkikissalleni Mindylle kuuluu??

  VastaaPoista
 3. Mayo: No Mindy ainakin! Paljon mieluummin kuin monia ruokia.

  Anonyymi: Oih, salainen ihailija! Mindy on valitettavan riippuvainen kirjoittajan mielialoista mitä päivityksiin tulee. Mutta raitapaita voi hyvin, masukarvatkin ovat lähes ennallaan. Ailahteleva se on Mindykin: aamupuuro ei ole viime päivinä maistunut, mutta vastapainoksi voi mennä juomaan kylppärin lattialle, mikä ei ole aiemmin ollut tapana kuin satunnaisesti.

  VastaaPoista
 4. Hei Siskoseni! Kiva kuulla että olet hienosti parantunut leikkauksesta ja elämä hymyilee!

  Minä olen edistynyt koirankoulutuksessa hyvin! Se koirankuonolainen ei vain ymmärrä, ettei minun turkkiani saisi kuolata aina, siinä kun on sitten suuri työ saada ne ällöttävät kuolat pois! Koira on kyllä muuten täysin tassuni alla ;). Kivointa on katsoa, kun se saa ihmisiltä huudot minun "jahtaamisestani", kun olen sen saanut houkuteltua perääni ja matot on rutussa sen leikin jälkeen, heh heh! Kyllä kissan elämä on sitten mukavaa!

  Emäntäni tarjosi aamupuuroaan maistiaiseksi, mutten kyllä maistanut, nuuskin vain, ei ollut minun juttuni. Ruoan perään kyllä olen aika perso; kun kippo kilathaa keittiössä, olen viivana paikalla tarkistamassa mitä on päivän menussa tarjolla!

  Vettä on kaikkein kivoin nuoleskella lavuaarista, kun hana on hiljalleen vuotamassa. Tosin on kyllä outoa, että usein siinä touhussa kastuu poski tai korva ja etutassut... Mutta kivaa on!

  Olen huomannut, että joskun aamuyöllä, kun emäntä ei millään vaivautuisi leikkimään kanssani, on kätevää ensin puskea kättä, mutta jos se ei auta, niin sitten vaan etuhampaat ja kynnet kevyesti kehiin, niin johan emäntä tajuaa mistä on kyse! Kun emäntä on herätetty tarpeeksi hyvin, voikin vetäytyä itse aamutorkuille emännän huokauksia kuunnellen...

  Kiva on saada päivityksiä siskokullan elämästä!

  Terv. "Mänskä" (niinkuin ihmiseni minua joskus kutsuvat)

  VastaaPoista
 5. Siskolaiseni, oletpa ovela koiran kanssa! Minä rynttään myös mattoja päivittäin, mutta jostain syystä ne aina suoristuu ennemmin tai myöhemmin. Ihmeellinen sisustusmaku ihmisillä! Minä jekutan ihmisväkeä toisinaan juoksemalla eri suunnasta narun perään. Siinähän juoksevat ympyrää, kun eivät tajua oikaista. :)

  Tänään maistuikin taas puuro - näin ne mielihalut vaihtuvat.

  Minä tulen aamulla puskemaan kättä vasta siinä vaiheessa, kun siinä on kännykkä, joka herätti. On hauskaa yrittää ottaa kännykkä kädestä itselleen. Näykkimiseen pitää turvautua, jos ei tupeerauksen ja silittelyn jälkeenkään vielä nousta ylös.

  VastaaPoista