sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Noin puolivuotissynttärit

Tänään (siis ennen vuorokauden vaihtumista - ilta venyi pitkäksi) vietimme Mindyn puolivuotissynttäreitä ihmisvieraiden kera ja huomenna on vuorossa Milon ja Mindyn toinen kohtaaminen. Mindyn syntymäaikahan ei ole tiedossa, mutta luovutuspäiväksi oli Rekku Rescuessa sovittu 13.8. (tosin me haimme Mindyn vasta vähän myöhemmin). Arvio Mindyn syntymäajasta sijoittuu puoliväliin toukokuuta. Turvasiru-palvelu vaati rekisteröinnin yhteydessä syntymäpäivän tarkalleen, joten laitoin sinne sitten 13.5.

Toivoin Mindyn lepäävän vähän alkupäivästä, jotta illalla jaksaisi ihmetellä ihan uusia ihmisiä. Mutta miten silloin muka voisi nukkua, kun ympärillä tapahtuu kaikkea jännittävää siivoamisesta ruoanlaittoon? Tassun ulottuvilla kulhossa oli monen monituista kananmunaa!


Millaista tuhlausta onkaan käyttää kananmunat tällaiseen epämääräiseen pötkylään, johon ei kissakaan koske!


Kaikille on varmasti tämän jälkeen selvää, miksi en koskaan aio perustaa ruokablogia. Tuo on muuten unelmatorttu, jos jollekin jäi epäselväksi. ;)

-S

7 kommenttia:

 1. Suloiselle lapsikullalle puolivuotisonnea! *lips!*

  VastaaPoista
 2. Hyvää puolivuotispäivää! Katsoin aluksi, että leivoit Mindylle jotain herkkuja :DD

  VastaaPoista
 3. Nayttää toi sun unelmatorttus sentään paljon paremmalta kuin mun eka yritys.

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista ja NetKissan lohdullisista sanoista. :) Onneksi ulkonäöstä huolimatta torttu oli maittava. Mindy sai tällä kertaa jauhelihaa, mutta spesiaalimpaa on tiedossa paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
 5. Hurisevat onnittelut myös Mindyn Mandy-siskolta! Oli hauskaa löytää sattumalta tämä hieno blogi. Aivan hurmaava puolivuotias on täälläkin - reipas, seurallinen ja kehrääväinen. Ei pure mutta pussailee kovasti:) Ihania kisuleita löytyy Rekku Rescuen kautta.

  VastaaPoista
 6. Voi ihanaa kuulla, että Mandylläkin menee kivasti! Olen harmitellut, kun en ole bongannut rekkujen sivuilta mitään sisaruksista. Ja onnittelut toki toiselle puolivuotiaalle!

  Mandy oli niin arka, kun kävimme pienokaisia katsomassa. Mindy ja Manu leikkivät ja Mandy vielä pysytteli nurkassa. Mutta Mandyhän saatiinkin ihmisten ilmoille vähän myöhemmin.

  Jos vain haluat, niin voit laittaa kuulumisia ja kuvia: mindylle ät gmail com (nörttikissalla on oma meili :)) Veikkaisin kyllä, että on edelleen lähes identtisen näköinen Mindyn kanssa. :)

  -Susan

  VastaaPoista