keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Kissakuvahaaste 143

Mindy liittyy kissakuvahaasteen osanottajakaartiin ensimmäistä kertaa nyt, kun aiheena on saalis.

Eihän pieni kissapeto hereillä ollessa paljoa muuta teekään kuin saalista, mutta riittävän saalismaisia kuvia löytyi yllättävän vähän. Valitsin lopulta kuvan, joka on muistutus saalistusvietin ainaisesta läsnäolosta. Juuri kun itse keskittyy kuvaamaan kellivää karvapalloa, tämä onkin jo ottanut kameran hihnan tiukkaan otteeseensa (ja sinne meni se hassu asento tai ilme, joka oli tarkoitus kuvata).


-S

6 kommenttia:

 1. Hmm. Mielestäni kommentoin tätä jo, mutta kommentoin nyt uudestaan kun en tiiä mihin se kommentti katosi. Mukavan keskittynyt ilme ja muutenkin tosi suloisen näköinen pikkukissimissinen. Kissakuvahaasteesta tosiaan tämän blogin äkkäsin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun kommentoit! Ei ole tullut sähköpostiinkaan ilmoitusta aiemmasta viestistä.

  VastaaPoista
 3. Mindyllä on kyllä varsin ilmeikkäät silmät. Jännittävää nähdä minkä väriset niistä muodostuu kissan kasvaessa aikuiseksi. Tervetuloa mukaan haasteeseen.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on kameran hihna valitettavan mielenkiintoinen :P

  Aivan mahtava kuva sulla tuossa bannerissa! Oikea kunnon väijy-ilme :D

  VastaaPoista
 5. Hienot silmät ja bannerissa ne tulevat todella edukseen. Mielenkiintoinen ilme. Korvat kertovat lisää silmien kanssa : )

  VastaaPoista
 6. L-L: Jonakin päivänä yhtäkkiä huomasin, että Mindyn silmät ovatkin keltaiset. Tuo on vanhempi kuva, jossa on vielä jäljellä jotain oranssinruskeaan vivahtavaa. Tiedä sitten, missä vaiheessa ihan lopullinen väri on tullut jäädäkseen...

  Nunt: Niin, on tosiaan vanhempi kuva, nykyään useimmiten muistaa ja ehtii ryntätä hihnan kämmeneen :)

  Mayo: Bannerissa oleva ilme on ihan lemppari, kun se on niin supersuloinen.

  VastaaPoista