torstai 25. marraskuuta 2010

Minä olen sinun kissasi, älä pidä muita kissoja


Ihanaa saada vanha kunnon Mindy takaisin! Mindy on ollut todella kehrääväinen sylivauva tänään.  Juttelukin on palannut. Milon läsnäolo teki Mindystä tuppisuun, vaikka Milo puolestaan päästi vaikka kuinka eriskummallisia ääniä. Kuinkahan kauan kestäisi, että Mindy pystyisi oikeasti rentoutumaan toisen kissan seurassa?

Eilen illalla Mindy tuli tapansa mukaan "nukuttamaan" minua. Tällä kertaa kehräys ja kiehnäys olikin yhdistettynä aamuista tuttuun päähierontaan. Ai kuinka se olikaan rentouttavaa, kun kynnetkin pysyivät piilossa. Aamulla sitten taas oli hiusten takutus kynsien kera. Sitäkään Mindy ei tehnyt Milon aikana, yhtenä aamuna vain kävi pikaisesti kehräilemässä.

-S

6 kommenttia:

 1. Välillä on kiva seikkailla, sitten taas tutut kuviot maistuu namilta!

  VastaaPoista
 2. Tätikissojen luona (ts. vanhempieni luona) vieraillessamme Unnakin vähentää höpöttelyä radikaalisti ja ottaa paljon vähemmän kontaktia ihmisiin muutenkin. Osittain varmasti siksi, että ihmisistään mustasukkainen Lyyti-kissa luuttuaisi Unnalla mielellään lattioita... Kotiin palatessa palaavat välittömästi myös tutut kurina, hurina ja käkätys :)

  VastaaPoista
 3. Päivän kesti lomaltapaluun jälkeen ennen kuin kissamme alkoi kehrätä ja käyttäytyä normaalisti. Mindy on kyllä niin cool.

  VastaaPoista
 4. Hienoa toimintaa! Päähieronta on hyvä juttu :)

  VastaaPoista
 5. Jostain kummasta bongahti väärä nimimerkkikin, oikea olisi tämä toinen (Naukulan Mamma). Naukulasta kuitenkin, että iltaa vaan :)

  VastaaPoista
 6. Zepa: Niinpä, myös ihmisväki nautti kahden katin tuomasta vaihtelusta.

  ella: Kiva kuulla, että on muitakin mykistyväisiä.

  Mayo: Mindyä jopa kutsutaan cool catiksi, siinä vaiheessa kun se pyrähtää vilpoisena parvekkeelta sisälle. :)

  Naukulan mamma: Hieronta on oikein mukavaa niin kauan kuin se ei ole niin intensiivistä, että mieluummin pakenee peiton alle. Taisi olla juuri Milon lähdön jälkeinen kerta, kun sain vielä lipaisun korvalehdelle.

  -S

  VastaaPoista