tiistai 16. marraskuuta 2010

Mindyn ja Milon toinen tapaaminen

Sunnuntainen Milon vastavierailu meni huomattavasti paremmin kuin ensikohtaaminen. Milon annettiin hetki tutustua rauhassa asuntoon, jossa oli käynyt kahdesti aiemmin. Koska emme halunneet sulkea Mindyä ainoaan eristyskelpoiseen paikkaan, eli kylpyhuoneeseen, ei kauaa kestänyt kun kärsimätön Mindy jo esittäytyi Milolle.

Päivän ensimmäisiä ja illan viimeisiä hetkiä on nähtävissä alla olevassa videossa, josta kaikki kiitos ja kunnia menee Artulle (samoin kuin useimmista kuvista koko blogissa). Välissä oli sellaista ravaamista peräkanaa, ettei siinä meinannut ihmissilmä pysyä perässä, saati kamera. Erityisen huojentunut olen siitä, että Mindy uskalsi tai malttoi Milon läsnäolosta huolimatta välillä käydä syömässä. Milon lähdettyä Mindy nukkui tuntikausia putkeen reporankana.



-S

8 kommenttia:

 1. Ihana video! Kissat on hirmu hassuja, kun ne tapaa jonkun uuden kaverin, niin sitten ei malteta antaa toisen olla rauhassa :D. Jännittävät alkumusiikit. Millä ohjelmalla tää video on muuten kasattu?

  VastaaPoista
 2. Huvittavinta on, että Milo on puolet vanhempi ja kookkaampi, mutta niin se vain Mindy määrää kaapin paikan. Materiaali saksittiin Adobe Premiere CS4:lla parissa tunnissa.

  -A

  VastaaPoista
 3. Aa, mutta eikös tytöt aina määrää missä kaappi seisoo :)
  Pitää kokeilla itsekkin joskus tehdä jonkinlainen pätkä omista kissoista, tosin ne on yleensä vaan tosi tylsiä ja oon itse ihan taidoton tollasessa editoimisessa. Kai sen oppii :D

  VastaaPoista
 4. No kyllähän tytöillä on tapana, taidat olla oikeassa. :) Minä olen kymmenisen vuotta leikellyt juttuja ja käynyt nelivuotisen AMK-koulutuksenkin aiheesta, mutta alunperin opiskelin omin päin. Teknisesti editoinnin perusasiat sisäistää kyllä melko vähällä vaivalla. Ja vaikkapa yksinkertainen editointiohjelma Windows Movie Maker löytyy monelta koneelta. :)
  -A

  VastaaPoista
 5. Ihana video! Meil on sama meininki, mikä on aika hanurista ottaen huomioon että nää kaksi on asuneet yhdessä jo kuusi vuotta. Huoh.

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa aika stressaavalta, tosin eivätköhän ne pysty lepäilemään välillä toisin kuin M&M kohtaamisissaan. Mutta teillä vauhtia riittää ainakin. :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä video! Mindy ei hätkähdä vanhempaa ja isompi kokoista kissaa. :)

  VastaaPoista
 8. Hauska on meistäkin katsoa samaa videota yhä uudelleen. :) Kieltämättä huvittaa Mindyn jahtaaminen ja läpsiminen, kun toinen on kuitenkin niin iso.
  -S

  VastaaPoista