maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tänään opittua

Täytyy myöntää, että Mindy on harvinaisen tarkkaavainen oppilas. Tulin Rekkutapaamisesta usean koiran ja kissan hajuja kantaen, mutta hajut sikseen ja ryntäys rappuun. Parin minuutin tepsuttelun jälkeen julmasti suljin Mindyn takaisin sisälle, minkä seurauksena oli vallan mahdoton miukuminen (tämä isommalla volyymillä ja tiuhemmalla tahdilla). Vanha temppu eli kameran ottaminen esille tepsi, kissa vaimeni. Mutta en jaksanut kauan eteisessä kökkiä kamera kourassa. Käyttöön otettiin toinen temppu: ota kissa syliin ja näytä yläilmoja. Siinä matkan varrella tuli vilautettua ovenkahvaa kertoen, että siitä painamalla pääsen ulos. Lennätyskierros päättyi vaatekaapin ylähyllylle ja jatkoin matkaani suihkuun, jonne Mindyn surkea miukuminen kuului vallan hyvin.

Suihkusta palatessa ulko-oven väliovi oli auki ja kahvassa ollut "iskunvaimennin" oli lattialla. Täysin rauhallinen Mindy loikoili parvekkeella kadun elämää seuraten. Hienosti opittu, mutta onneksi ulko-ovessa ei riitä kahvan vääntäminen.


Siinä missä illalla kotiin tullessa vastassa on rappuun syöksyvä ohjus, töistä palatessa ovella odottaa rauhallisempi olento, joka johdattelee minut aurinkoläikkään. Tietääkseni Mindy ei kuitenkaan kuulu aurinkoenergialla käyviin kissoihin vaan asettautumista vahvistaa se, että Mindyn ruoka on juuri tuon oven takana. Sen kaapinoven Mindy avaisi kepeästi, mutta ennemmin se kerjää rapsutuksia kuin ryhtyy itse töihin.

-S

7 kommenttia:

 1. Miksi ryhtyä itse töihin jos saa palveluakin:D

  VastaaPoista
 2. Jotkut asiat vaan oppii kerralla! Taitava tyttö :)

  VastaaPoista
 3. Mindy ei ole mikään tyhmä tyttö. Samat temput on muuten käytössä meilläkin - kamera ja yläilmojen näyttely.

  VastaaPoista
 4. Kyl aurinkoenergiakin auttaa. Ei se pelkästään riitä, mut kyllä siitä jotenki latautuu :-) Näin on!

  VastaaPoista
 5. On se Mindy ovela, mutta myös hurjan kiltti. Ihan rauhassa sai leikellä sydäntä ja kivipiiraa ruokapöydällä, kun Mindy vain kiehnäsi ja kieppui lattialla merkiksi siitä, että tekisi mieli maistaa.

  VastaaPoista
 6. Meillä jopa raaka jauheliha voi saada saman aikaan... Hassuja kissoja. Mutta mikään ei voita katkarapujen kerjäystä!

  Ihanaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
 7. Hassu siskonen :) Toivottavasti oli ihana juhannus teilläkin. Tänään on ainakin meillä ollut hitailu- ja nukkumispäivä kamalan sateen takia, Mindylle kelpaa.

  VastaaPoista