maanantai 25. kesäkuuta 2012

Riehu


Blogissa on ollut hiljaiseloa, mutta kotona ei niinkään. Kesäöinä riekutaan ja riehutaan niin, että molemmat taatusti pysyvät hereillä. Parvekkeelta haetaan vauhtia ja kiipeilypuun kautta liidetään parkourtyyliin paluusuuntaan. Kun matot on ryntätty, on palloradan vuoro, eikä sen kanssa öisin himmailla vaan palloa lyödään oikein voimalla uudestaan ja uudestaan.


Tässä olisi tarvittu järkkäriä, mutta tunnelma välittynee näistäkin. Mindy oli yöllä hakenut talvitakin irrotettavan karvarevohkan lelukoristaan, ja se osoittautui paljon kivemmaksi potkuleluksi kuin kickeroo.


Juhannus meni rauhallisemmin. Vein kauniin sään ja keskivertoa hiljaisemman ympäristön kunniaksi Mindyn pihalle, tarkemmin sanottuna pihalta vielä rappuset alas. Se ei ollutkaan yhtään kiva juttu. Mindy tärisi kamalasti ja miukui peloissaan. Mindyä ei tarvinnut tälläkään kertaa kantaa portaita takaisin ylös, piti lähinnä itse pysyä vauhdissa mukana. Pihassa parilla asunnolla on oma aidallinen piha-alue, ja Mindyllä on joka kerta hinku mennä avoimesta portista toisten terassille. Onneksi lähellä oli myös pusikko, jonka alla Mindy viihtyi kiitettävästi. Vaikkei oma piha enää juurikaan jännittänyt, Mindy käveli itse rappuun sisään. Muuten sujui hyvin, mutta samanaikaisesti ovesta halusi ulos suurikokoinen mies, jota karkuun piti lähteä pinkomaan tassut sutien. Mindy ryntäsi repimään taas sen asunnon ovea, joka on meistä pari kerrosta alempana. Toistamiseen piti korvaan supsuttaa unohtuneista rappusista, kun kannoin Mindyn oikeaan kerrokseen. Kotona sain välittömästi kiitokseksi puskukiehnäykset.

Tällä  viikolla ei taida ulkoilusäitä tullakaan, joten Mindy saa lomaviikolla ruhtinaallisesti seuraa.

-S

8 kommenttia:

 1. Riehupa hyvinkin! Ainakin kuvista päätellen. Onkohan Parkourin "keksijällä" ollut kissa?

  VastaaPoista
 2. Onkohan Mindy meidän tytöille sukua tuon sotkun perusteella ;D

  VastaaPoista
 3. Naukulan Mamma: Noin ajatellen alkaa olla vaikea uskoa, etteikö olisi ollut kissa esikuvana.

  Anni: Hih, meillä sentään pääsääntöisesti sisustus pysyy ehjänä :P

  VastaaPoista
 4. Riehu hyvinkin. Tai pienoinen tyttömyrsky:D

  VastaaPoista
 5. Selvä riehu! :D

  Joskus se tulee eikä sille voi mitään! Etenkin ulkoilun ja vessa-asioiden jälkeen. ~Friede ja Figo

  VastaaPoista
 6. Myrsky: Onneksi on välillä tyyntä myrskyn edellä (vai Myrskyn...:))

  Friede ja Figo: Ai ulkoilunkin! Tai no joo, parvekkeelta saa juoksuenergiaa, mutta piha vie mulla puhdin. Vessa-asioissa kuitenkin sama meininki.

  VastaaPoista
 7. Mindyn ulkoilu kuulostaa hyvin tutulta. Joskus ulkoilu sujuu, mutta niillä kerroilla, kun se ei Unnaa huvita niin... Lähikontakti (metrien välimatkat ovat liian lyhyitä!) vieraisiin ihmisiin ei kiinnosta Unnakaan, vaan saa aikaan samanlaista tassujen sudittelua kuin Mindylläkin.

  VastaaPoista
 8. Tulee ainakin asia (toivottavasti) selväksi, jos joku tulee kysymään, saako silittää. ;)

  VastaaPoista