torstai 14. kesäkuuta 2012

Ihka oma


Mindylle tuli tänään pluspisteillä saatu ihan oma potkumötkäle. Täysin vieras kapistus se ei ole, koska Mindy on aiemmin ottanut omaan käyttöönsä Milon lelun.


Poikakissan aromit puuttuvat, mutta on siinä vomeronasaalielimelle hommaa kuitenkin.


Päällä työntämisen päätteeksi otettiin vielä makunäyte - ei ollut kummoinen.


Noin neljässä minuutissa koko pötkilö oli ihan blaah.

-S

9 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat :-D Vai blaah? Meillä se otetaan säännöllisesti painikaveriksi, kun ollaan kaupungissa. Joskus se on kyllä päiviä käyttämättäkin, mutta sitten taas.

  VastaaPoista
 2. Sama tääl. Paljon jaksanut tommonen kongolelu kiinnostaa...

  VastaaPoista
 3. Nuo potkupötkylät on aina alkuunsa kivoja, mutta kummasti se viehätys siitä sitten katoaa. Tosin tuollasta neljässä minuutissa tylsistymistä ei ole täällä vielä sattunut, mutta ehkä se johtuu siitä, että pötkylälle on aina vähän jonoa, kun sellanen uusi jostain tulee :)

  Oon pohtinu, että varmaan auttaisi jos sen lelun laittaisi aina välillä piiloon, sittenhän se olisi kuin uusi, kun sen taas ottaisi esille :)

  Ihana tuo toinen kuva Mindystä. Sama ilmiö tulee täällä muuten silloin, kun haistellaan isännän sukkia :DD

  VastaaPoista
 4. Ihana pieni tiikeritär♥
  Ihania kuvia neidistä. Meilläkin alkuhuuma meni kongin kanssa ohitse, mutta ei sentään noin nopeasti. Mindy teki ennätykset!

  VastaaPoista
 5. Saila: Ehkä kokeneemmat kaverit tajuavat sen hienouden paremmin?

  Musta ja Harmaa: Joo, ihan turha, kun on käsivarsikin, johon tarrata.

  Katja: Nää on näitä ainokaisen ongelmia, kun ei ilman kilpailua osaa arvostaa juttuja. :) Piilo voisi kyllä teillä auttaa. Ja on tunnettu tosiasia, että varsinkin miesten sukat pitää nuuskuttaa melkein märäksi - meillä varsinkin saksalaismiesvieraiden.

  Myrsky: Tikruilta voi odottaa kaikenlaisia nopeusennätyksiä. :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin kickeroo sai suurimman suosion heti alkuun, mutta kyllä nuo sitä käyvät välillä (aika useinkin!) vieläkin potkimassa ja kuolaamassa. Ainakin vähän.

  VastaaPoista
 7. Meillä tuota lelua doupataan kun kiinnostus sitä kohtaan on hiipunut...Teillä ei taitais se auttaa kun noin tuoreeltaan hylättiin!

  VastaaPoista
 8. Mutta kun on kyse kissoista, voi lelu saada suurta suosiota vaikkapa kuukauden päästä! ;)

  VastaaPoista
 9. Juup, ei edelleenkään kiinnosta. Pari nuuhkaisua Kickeroo saa päivässä, ei muuta. Vaikka olen ottanut sen esiin Mindyn ollessa painituulella. Mutta Heidin sanoin, mieli voi vielä muuttua.

  VastaaPoista