maanantai 18. huhtikuuta 2011

Tunnustus

Saimme Naukulan Mammalta seuraavanlaisen tunnustuksen:

 "You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Hmm...montakohan kymmentä gigaa meillä on julkaisemattomia kuvia Mindystä? Tässä muutamia, jotka ovat jääneet kovalevyn kätköihin.

 Tämä on yksi lemppareistani viime elokuulta: pikku-pupu <3 Tuolin päälle kasattu päiväpeitto oli alkuaikojen lempinukkumapaikka. Korvat ja viikset vipattivat kovasti syvässä unessa.

 
Jos edellisessä oli pupu, niin tässä on pöllö. On parasta pysyä tiiviinä pallona, kun on kylmällä ilmalla parvekkeella.

 
Tätä kuvaa ei pysty katsomaan nauramatta. Mindy ei näytä yhtään itseltään. En välttämättä uskoisi Mindyksi, jos joku niin väittäisi. Siinä täytyy olla joku doppelganger tai ilkeä sisarpuoli.

Haaste lähtee eteenpäin seuraaviin blogeihin:

-S

9 kommenttia:

 1. Hihii, kiitos! Vaikuttaa hauskalta haastetunnustukselta :)

  VastaaPoista
 2. Hehee, hei kiitti haasteluista! Vastataan heti ku keretään! On niin kovin kiire lojua aurinkoläikissä nyt.. ja kylki käääääntyyyyy...

  VastaaPoista
 3. Voi sisko, kun susta on saatu niiiiin ihania kuvia! Kuinka söpö oletkaan nukkuessasi! Tassut niin söpösti päällekkäin ja niin muikeasti pieni pää. Mitähän unikuvia tuossa katselit? Tuliko pentuus ja emo uniin? Ehdottoamasti paras kuva ikinä!

  Pääsiäisen riemua siskokullalle omistajineen! Ja kaikille muille kissamaisille lukijoille kissoineen ja muine ötököineen!

  VastaaPoista
 4. Riemukasta pääsiäistä rakkaalle Mandy-siskolle perheineen! Toivotaan ruohoa ja tipuja ja muuta mukavaa!
  Tiedä vaikka olisi Mandyn ja Manun kanssa vipelletty tuossa unessa. :) Onkohan edes söpömpää kuin nukkuva kissanpentu?

  Mustalla ja Harmaalla on selvästi prioriteetit hallussa. :)

  VastaaPoista
 5. Ei voi hellyttävämpää kuvaa olla kuin tuo ensimmäinen! Minnin mamma toivottaa molemmille siskoksille oikein tipuista ja pupuista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Ihastuin suunnattomasti tuohon toiseen kuvaan, on kyllä upea! Ja totisesti vielä sitäkin upeampi kissa :)

  VastaaPoista
 7. Viimeisessa kuvassa ei kyllä tosiaan uskoisi olevan Mindyn. Keskimmäinen kuvahan puolestaan on kuin suoraan ensimmäisestä Harry Potter leffasta, siitä kun McGarmiwa on kissana ja muuttuu takaisin noidan hahmoon :) Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 8. Minnille ja Tashalle kiitos!

  Naukulan Mammahan on kovin tarkkanäköinen :) Pottereista juuri ensimmäisen olen nähnyt, mutta en näköjään muista olennaisinta, hauska kuulla kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 9. Hauskoja kuvia ja tuo eka hyvin suloinen <3

  VastaaPoista