keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Takaisin sorvin ääreen

Ehdin jo huolestua, kun Mindy ei ole viikkoon tehnyt aamukampausta. Mindy pitikin vain pidennetyn pääsiäisloman ja palasi tänään joka-aamuisiin pörrötysrutiineihinsa. Sain oikein hellästi ja perusteellisesti tehdyn kampauksen, minkä jälkeen kampaaja nukahti kerälle.

Aamun hämärässä vasta heränneenä en saanut kunnon kuvaa aikaiseksi, mutta kai tästä saa jonkunlaisen idean.

Mindyhän on todellakin vanhanaikaisesti kampaaja eikä parturi-kampaaja, koska miesten hiuksia kohtaan ei näytä olevan minkäänlaista kiinnostusta, vaikkeivat nekään olisi lyhyimmästä päästä.

-S

9 kommenttia:

 1. Mulla ei ole hiustenlaittajaa :). Lulu haistelee kyllä tarkasti hiukset kampaamokäynnin jälkeen. Kosmetologin laittama kalanmaksaöljynaamio oli sai positiivisen arvostelun kotiintultuani.

  Lotan emo Peksu taas laittoi hiukseni kuntoon pentuvierailullani. Kampaajageenit eivät kuitenkaan ole siirtyneet :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä toisten kelpaa kun on noin taitava hovikampaaja omasta takaa. Täällä ei ole tuollaisia palveluja :(.

  VastaaPoista
 3. VOI KUINKA TYYLIKÄS KEVÄTKAMPAUS! Kyllä tuolla voi lähteä vappua viettämään! Meilläkään ei kyllä saa tuollaista palvelua, itse joutuu hiuksensa laittamaan...

  Meillä on kyllä sekunnin murto-osan torkku herätyskellossa: Kun kelloni soi aamulla, juuri ja juuri ehdin sammuttaa sen, kun Mandy jo kaartaa sata lasissa makkariin ja suoraa mahani päälle vaatien pikaista herätystä ja kiehnäyshetkeään. Joten ei siis pelkoa nukkua pommiin, kyllä Mandy pitää huolen etten nukahda enää. Jos palvelu ei oikein toimi eli olen liian vaisu silittelemään, tehosteet löytyvät: Hampaat kehiin ja pientä kirputusta tarvittaessa käteen tai vaikkapa olkapäähän, niin johan rapsutuksia löytyy paremmin!

  Kyllä taitaa olla (ainakin meillä päin) kissalla kovasti kevätmenot. Aamulla kävi sellainen maiskutus ja häntä lakaisi koko keittiön ikkunan edessä olevan työtason, kun pari västäräkkiä tuli parin metrin päähän pyrstöä väpättämään! Uusi äänilaji siis avattu Mandyllä! Hassu kissa.

  Toissa yönä saalistimme yhteistuumin yhden takkapuiden mukana tulleen hämppärin! Ensin sillä piti leikkiä ja sitä rääkättiin hitaasti mussuttamalla, kunnes se pistettiin poskeen hartaudella... Lurps? Minusta yök, mutta Mandy tykkäsi...

  VastaaPoista
 4. L-L: Kalanmaksaöljynaamio mahtoi houkuttaa lipaisuihin asti? Mindy puolestaan ei voi inhoreaktiosta päätellen sietää moista öljyä.

  Minni: Hovikampaaja on kyllä ihan loistohomma, varsinkin yhdistettynä hierontapalveluun.

  Mandy: Juu, raikkaan ilmava. :) Mandyllähän on oivallinen herätyspalvelu! Mindy jäisi mielellään rapsuteltavaksi sänkyyn vaikka kuinka pitkäksi aikaa ja niinpä aamut tuppaavat venymään.

  Mindy ei ole vielä ehtinyt nähdä muita lintuja kuin kaukaisuudessa liihottavia lokkeja, joten kunnon säksätystä ei olla vielä kuultu. Kerran on nähty hännän vispaavan hulluna. Hämppäreitä sun muitakin vielä odotellaan.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoisia näkemyksiä pikkukampaajalla. :D Meillä asuu vain pikkuparturi joka mielellään muotoilisi otsatukan uuteen uskoon, jos siis vain saisi. :P

  VastaaPoista
 6. Hys hys, meillä ei oo vielä kukaan tajunnut tuota, shhh!

  VastaaPoista
 7. Meei: On kyllä, harmittaa kun en koskaan varsinaisesti näe, miten luomukset syntyvät. Joskus kampaajan takajalka on ohimolla ja varpaat kynsineen kipristelevät korvassa. Totta puhuen en hahmota, missä ihmeen asennossa työskentely joskus tapahtuu.

  Zepa: Eikö olisi kiva? Ai ei. No ei sitten, ei täällä mitään nähtävää ole...

  VastaaPoista
 8. Meidänkin taloudessa työskentelee yksi rimppakinttu kampaaja! Kampaajan näkemys emännän hiuksista on vain se että ne ovat liian pitkät. Siksi niitä täytyy ahkerasti joka yö pureskella ja lyhentää parhaansa mukaan. Tällaista kampausta tosin ei olla vielä saatu =)

  VastaaPoista
 9. sini: Kollega, jolla on erityisosaamista - kiva! Hoituu vähintäänkin kaksihaaraiset :)

  VastaaPoista