maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kohti korkeuksia

Pääsiäisenä Mindyn ohjelmassa on ollut kaappikiipeilyä ja vielä vähän lisää kaappikiipeilyä. Edellisen valloituksen seurauksena lelut siirrettiin kaappiin, joka ei ainakaan houkuttele pöydille hyppelyyn (eikä onkilelu vedä mukanaan suurta määrää kolisevaa tavaraa). Tämä ei tietenkään ole Mindylle este vaan haaste.

Ensin ovi avataan automekaanikon tapaan

Kolmannelta hyllyltä neljännelle kiipeäminen vaatii jo vähän taipuisuutta

Viidennellä hyllyllä vastassa on keskivertoa vaikeampi este

Siellä se hupsu-tupsu jo näkyy, mutta se on menoa nyt!

Uusi yritys

Perillä! Ensin pesutauko, sitten lelut

Ylin hylly on myös valloitettu, mutta siellä ei ole mitään yhtä mielenkiintoista kuin leluhyllyllä, joten se saa enimmäkseen jäädä. Samana viikonloppuna Mindy sai itsensä ensimmäistä kertaa ängettyä vaatekaapin ylimmälle hyllylle, johon vain juuri ja juuri mahtuu reunalle seisomaan.

-S

14 kommenttia:

 1. Tuo vaatii jo taitoa! Onnittelut Mindylle!

  VastaaPoista
 2. Ihana! :D Aika taitavasti kiivetty.

  VastaaPoista
 3. Juu, ei ole Mindy ihan avuton, vaikka L-L aiemmin ihmettelikin mikä pöydälle hyppäämisessä on niin vaikeaa. Sivusilmällä näin Mindyn tänä aamuna hyppäävän suoraan toiseksi ylimmälle hyllylle (joka siis on pään korkeudella) ja vielä tiputtamatta mitään. Ja taas oli jalka pystyssä pesutuokion merkiksi heti ensimmäisenä. :D
  -S

  VastaaPoista
 4. Mindyllä on ihan selvästi piileviä kiipeilytaitoja jotka vain odottivat sopivaa kannustusta. Heti kun "Parhaimmat Lelut" siirrettiin jemmaan pääsi luovuus ja akrobatia näyttämään mahtinsa :)

  Onnittelen Mindyä hienosta suorituksesta ja hiukan surkuttelen omistajaa joka joutuu miettimään leluille uuden paikan jos haluaa huiskalelun kestävän kauemmin kuin viikon :D :D

  VastaaPoista
 5. Tokihan tuollaisesta tehopakkauksesta kuin Mindy tulee mestarikiipeilijä! Pian voivat ovien päällyksetkin olla vuorossa ;).

  VastaaPoista
 6. L-L: Jotain semmoista siinä täytyy olla. Uuden paikan kanssa saa miettiä, haluaako nähdä murtautumis- ja kiipeily-yrityksiä sinne. :)

  Minni: Hui! Ei kai sentään! Onneksi meillä ei ole montaa ovea. :)

  VastaaPoista
 7. Jopas on notkeaa kiipeilyä! Olen aina ihmetellyt miten kissat voi taipua tuolleen ja todella päästä hyllyltä hyllylle. Onneksi meillä ei kiipeilyä tai ovien aukomista harrasteta. :) Lelut on meillä kuitekin turvassa lipastossa jossa on niin tiukat laatikot etten minäkään meinaa saada niitä auki. Eli vinkkini on, hommatkaa puinen lipasto ja säilökää sitä tovi piharakennuksessa jotta se turpoaa. ;)

  VastaaPoista
 8. Onpas hienoa ja akrobaattista toimintaa Mindyltä, vaikka henkilökunta ei ehkä ihan sitä arvostakaan. ;)

  VastaaPoista
 9. Aika taitava Mindy kyllä on!
  Omat pojat (vielä silloin kun ei ollut 'lapsilukkosyysteemejä' kaapeissa) veti aina kaikki petivaatteet ja pyyhkeet lattialle, yrittäessään kaappien korkeimmille hyllyille :D

  VastaaPoista
 10. sea: Kiitos oivasta vinkistä :D

  Skrs: Ei ehkä fiksuinta, mutta me ollaan lähinnä ihailtu ja onniteltu Mindyä saavutuksista - kun mitään ei ole mennyt vielä rikki. :)

  Katja: "Lapsilukot" voikin ehkä pidemmän päälle olla ihan hyvä juttu. Ei sitä joka päivä viitsi kerätä karvattuja pyyhkeitä pitkin lattioita.

  VastaaPoista
 11. Ohhoh, ja minä kun luulin että oven avaaminen ja alimmilla hyllyillä mellastaminen on kamalaa! Ei siis mitään verrattuna Mindyn esitykseen :D

  VastaaPoista
 12. Niinkö? Teillähän on näköjään oikein kaappitarkastaja. Mindyllä kun oli aiemmin puutarhakoulu, ehkä jonkinlainen kaappien koluamiseen keskittyvä kurssi olisi paikallaan. ;)

  VastaaPoista
 13. Möh, miks lelut on kaapissa? Ei meillä vaan. Tos ne on tarjottimella lattialla. Tai mikä uunivuoka toi on.

  VastaaPoista
 14. Kun noi pelkää mun tukehtuvan höyheniin eikä luota mun houdini-kykyihin onkilelun narusta selviytymisessä.

  VastaaPoista