sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kevät kuten yleensä


Meillä nautitaan aurinkoläikistä ja vaaditaan pääsyä parvekkeelle ja sieltä sisään monta kertaa päivässä - kuten tähän aikaan vuodesta on tapana.


Ruoan toimituksessa on toisinaan viivästymiä, kun ruokkija on jumissa toisen ruokittavan alla, mutta kyllä se siitä, kun tarpeeksi tomerasti ja tiuhaan käy muistuttamassa.


Nyt on ollut hiljaiseloa oikein kunnolla, kun koneelle pääsee vain harvoin piipahtamaan, eikä bloggaus suju kännyllä. Jostain syystä en ole saanut aikaiseksi edes testata blogien lukemista puhelimella, joten olemme nyt pahasti jäljessä kamujen kuulumisissa.

-S

5 kommenttia:

 1. Suloinen Mindy ♥ Kiva kuulla teistä! Bloggaamaan ehtii sitten joskus myöhemminkin -tai sitten ei... Kuinkas siellä on pienokaisen kanssa sujunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuisen kanssa menee yhä paremmin, kun vaavi osaa jo leikkiä itsekseen ja nauru on ihana. Toiveissa on, että vauva nukkuisi päikkäreitä itsekseen. Mutta siihen asti kierrellään vaunuilla tai jumitetaan sohvalla päikkäriajat.

   Poista
 2. Minna ja Myrsky oikeastaan sanoi jo olennaiset: miten sujuu, mukava kuulla teistä ja Mindy on aivan yhtä suloinen kuin aina ennenkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvallekin on annettu ensikosketusta pehmoturkista. Taisi olla tasan 4 kk ikää, kun silityksen yhteydessä vauva nappasi tukevalla otteella kiinni hännästä. Nyt jo! :s Onneksi Mindy ei ollut moksiskaan, kun olin nopeasti irrottamassa pieniä näppejä.

   Poista
 3. Spring time is such a wonderful time for sunbathing. Mindy, we hope you enjoy a great day of sun relaxing. Thanks for the share. Have a great day.
  World of Animals

  VastaaPoista