keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Uusi asukas


Meille muutti 1,5 viikkoa sitten ihmetystä herättävä olento. Mindy ei oikein tiedä, miten suhtautua tähän maidolta tuoksuvaan, huitovaan ja kummasti ääntelevään pötkylään. Tähän asti tyyppiä on lähestytty suurin pyörein silmin. Kosketusetäisyydelle ei olla vielä päästy. Parkumisen alkaessa Mindy on katsonut viisaimmaksi vaihtaa huonetta, tai sitten vain kääntää kylkeä. Mindylle ilmeisesti myös sopisi, jos hänellä olisi vauvan kanssa yhtä tiheään ruoka-ajat.


Uusista uinumispaikoista on pinnasänky menetetty, mutta vaunukopat ovat ahkerassa käytössä.


Myös se, joka oli mukamas hyvin suojattu ja sisäänkäynti estetty.

Suuri helpotus on, että Mindy on muuten ollut oma itsensä, ellei jopa normaaliakin leikkisämpi. Mukavahan Mindyllä nyt on, kun lähes koko ajan on joku seurana.

-S

15 kommenttia:

 1. Onnea kovasti koko perheelle!

  Ihanaa että Mindy on ottanut asian rennosti. Reipas Mindy ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mindy on yllättänyt iloisesti, kun pelättiin vetäytymistä.

   Poista
 2. Oho! Onnea vaan uudesta kämppiksestä! On sulla nyt ihmettelemistä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yhtä ihmeellistä tuntuu olevan yhä. :)

   Poista
 3. Onnea perheeseen! Meille kävi sama 9 kuukautta sitten. Ei mene aikaakaan, kun sinäkin saat kokea hännästävetoja ja hieman kovakouraisia rapsutuksia sekä ihmetellä ruokapöydästä putoavia maissinaksuja. Niillä on mukava pelata! Rattaat ei muuten ole yhtä oivallinen nukkumapaikka kuin vaunukoppa. Sitten pötkylä pääsee nauttimaan karvattomista menopeleistä. T: Osiris, Gerizah, Thiti ja Chandis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aijai, hännästävetoja jännitetään, muttei ihan vielä. Mutta kiva, että on tuollainen maissinaksuviihdytys mahdollisesti siinä ohessa, hauska kuulla! Tsemppiä teidän poppoolle!

   Poista
 4. Katoppa mokomaa! Onnittelut! Hienoa että kisu pärjää uusien asioiden kanssa. The Boss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hienoa on, että Mindy osaa ottaa iisisti - hämmentävän pitkään on unetkin jatkuneet parkujan lähistöllä.

   Poista
 5. Onneksi asia on vielä toistaiseksi niin päin, että sinä saat olla pomona ja vallata mitä ihanimpia paikkoja, mutta odotapa vaan... Kohta se uusi tulokas valtaakin sinun paikat...! Koittakaa vaan tulla juttuun ja tehdä sopuisia kompromissejä, äippäkin on sitten tyytyväinen! Ja tosiaankin hyvänä plussana, että tulokas sai henkilökunnan jäämään kotiin palvelemaan myös sinua...

  Onneksi tuonikäinen tulokas nukkuu päikkärit, että jos vaan äippä ei ole kauhean väsy, niin sitten teillä on omaa laatuaikaa leikkiä teidän juttuja!

  Tsemppiä ja rakkautta koko perheelle! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤

   Sanottakoon, että onneksi on kaksi kättä, niin voi toisella viihdyttää vauvaa ja toisella yrittää heiluttaa huiskalelua - koska meillähän ei nukuta muuten kuin vaunulenkillä tai äidin sylissä. Mutta siitä huolimatta, ettei mitään oikein pysty enää tekemään, Mindy on saanut rapsunsa ja ollaan yhä kipitetty ympyrää tai kahdeksikkoa peräkanaa.

   Poista
 6. Onnea! Teillä on nyt jännää ja paljon uutta opittavaa ihan kaikilla :)

  VastaaPoista
 7. Siis vauva! (Mulla on mennyt tämä ihan ohitse...) Lämpimät onnittelut koko perheelle ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipähän tästä ole kuin yhdessä aiemmassa postauksessa vihjaistu. :) Kiitos! ❤

   Poista
 8. Ihania uutisia teillä! Onnea ❤

  VastaaPoista