torstai 1. joulukuuta 2016

Uusia uinumispaikkoja


Kuten Naukulassa vielä vähän aikaa sitten, meilläkin on rauhallista odottelua - tai ainakin sitä odottelua. Mutta ei sentään ole pelkoa, etteivätkö jalkani ylettyisi kohta maahan, vaikka pyöreyttä on täälläkin havaittavissa. Päiviä lasketaan suunnilleen joulukalenterin tahtiin. Mindyn puolesta voisi laittaa kiitoksen Kelalle mitä mainioimmasta nukkumispaikasta.


Äitiyspakkauksen kanssa suosiosta kilpailee pinnasänky. Olisihan se pitänyt arvata, ettei joku viltin levittäminen sängyn päälle millään tavalla estä Mindyn pesiytymistä sinne - päinvastoin. Mindy alkoi ensin nukkua yönsä äitiyspakkauksen päällä ja nyt yöt kuluvat pitkälti pinnasängyssä sinisen viltin muodostamassa pussukassa.

Häkkieläin

Mä oon nyt tässä.

Kuka söpöläinen siellä on?


Toisinaan vanha kunnon sängyn jalkopääkin voi kelvata, ainakin kun kukaan ei ole potkimassa unissaan.

-S

8 kommenttia:

 1. Ohhoh! Teillähän on odotusta! Paljon onnea ❤️

  VastaaPoista
 2. Hehe, mutta noihan kaikki _sopii_kissalle, eikä Mindy oo varmaan yhtään eri mieltä! Mitäs sitten kun riistätte häneltä ihkun uuden ison sängyn ja muuta? Ja samaan aikaan ilmestyy huutava käärö... täst tulee jännitysnäytelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvin on Mindylle sopineet nämä uutuudet.

   Mindy on semmoinen stressaaja uusien reviirille tupsahtaneiden olentojen kanssa, että kyllä jännittää ja huolestuttaa. Onneksi lempipaikat vaihtuvat muutenkin. Nyt on taas nukuttu jalkopäässä ilmeisesti ihan vain vaihdettujen lakanoiden ansiosta.

   Poista
 3. Mies oli viikonloppuna reissussa ja kotiin tultuaan tyhjensi repun ja jätti repun lattialle, seinään nojaamaan. Ei aikaakaan kun ensimmäinen kissa oli jo läimäyttänyt sen lattialle ja käynyt sen päälle nukkumaan. Ja hetken kuluttua oli vuoro vaihtunut ja toinen kissa siinä.. :D

  VastaaPoista