tiistai 13. joulukuuta 2016

Oi, ihana oliivi!


 Mikä saa Mindyn näin kiemurtelemaan?


Vastaus: uusi oliivipuinen lasta, jossa tuoksuu oliivipuun luontainen rasva. Mindy kuolasi lammikon lastan viereen ja sai sen ja kiehnäämisen seurauksena päänsä kauttaaltaan märäksi.


Oliivi <3


Onko teillä hassuja hajuja, jotka saavat ihan höpöiksi?

-S


10 kommenttia:

 1. Oliivipuu! Ei olla koskaan kuultukaan, että se voisi vaikuttaa noin! Hassuja asioita toden totta, jotka kissan saa sekaisin.

  Friede saa hurjat kiksit siitä, kun ihminen on pessyt hampaansa, ja hammastahnavaahdon tuoksua on käsissä. Kädet on toki huuhdottu, ettei niissä siis ole hammastahnaa sinänsä, mutta se haju jää. Välillä on tosiaan ihan kuolattu, kun on niin huumaava tuoksu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin oliivi-innostus tuli yllätyksenä.

   Hauska hammastahnafani :)

   Poista
 2. Erikoista! Minni saa kiksejä vain samoista mistä muutkin kissat, mm. Virbac-hammastahnasta, ei ihmisten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lainkaan huono homma, että oma hammastahna maistuu!

   Poista
 3. No niin, no niin. Täällä on ollut aikanaa kissoja jotka ovat suhtautuneet samalla tavalla mustiin kivettömiin oliiveihin. Ihmettelin nimittäin miten vain kasviksista koostunut salaattini oli niin kiinnostava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää. Meillä ei ole muita oliivin ystäviä, niin ei ole tullut testattua niillä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä, hauskaa kun tulee vuosien yhteiselon yllätyksiä.

   Poista
 5. Meidän Veera on villafani. Varsinkin huopuvat villaneulomukset on piilotettava visusti, muuten ne ovat ihan kuolaisia ja niitä on kiskottu hampailla. Yksi huopatonttu oli jäänyt vahingossa pöydälle, ja se oli kokenut kovan kohtalon...

  VastaaPoista
 6. Tarkkana saa olla villajuttujen kanssa teillä sitten. :) Mindykin pienenä kuljetti villalalapasta suussaan, mutta sen suuremmaksi innostus ei kasvanut.

  VastaaPoista