sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Muutoksia

Leppis houkuttaa, vaikka ei sitä syödä halua.
Pakko tunkea pää joka koloon vuorotellen
Meiltä jäi kokonaan raportoimatta kesäkuinen matka, jonka aikana Mindy oli hoidossa uudessa paikassa, joskin tutun ihmisen luona. Hämmennys on yhä melkoinen, kun kuulemma hoidossa Mindy söi ja kakkasi normaalisti. Kotona oli taas paluu ummetukseen ja märkäruoan säästelyyn. Se vasta ihmetyttikin, kun Mindy murisi meille kotiin haettaessa.

Isompi maisemanvaihdos Mindylle tapahtui reilu viikko sitten, kun palasimme naapurirappuun aiemman asunnon yläkertaan. Mindy sai taas tilaa juosta vaikka kahdeksikkoa huoneiden läpi. Muutama kierros ollaankin menty jo hengästyksiin asti.


Mutta olihan se aluksi pelottavaa. Mindy majaili seinää vasten nojaavan patjan kolossa sen ajan, kun suljettujen ovien takana tapahtui edestakaisin kulkemista.

Uudet kierrätyskeskuksesta tuodut tuolit toivat nenälle puuhaa ja lumosivat miukulaisen rentoutuneeksi.


Eilisaamuna Mindy löytyi patteripedistä tyytyväisenä. Pedin oli tarkoitus mennä vielä säilytykseen viileämpiä aikoja odottamaan, mutta eipäs se nyt tuosta lähdekään. Mindy on ollut vuosia ilman pussukkaansa, koska edellisessä kodissa ei ollut sille tilaa.

Olemme kotiutuneet hyvin, vaikka olohuone onkin yhä sohvaton laatikko- ja pussukkahuone. Tärkeintä kuitenkin on, että Mindy näyttää viihtyvän, vaikka saattaa sekin hieman kaivata edellisen kodin katunäkymää puluineen ja lokkeineen.

-S

12 kommenttia:

 1. Teillähän on tapahtunut vaikka mitä jännää! Hyvä että Mindy on joka tapauksessa suhtautunut asioihin verrattain rauhallisesti. Jos nyt muuton aikaan jännittää, niin se on vain normaalia! Ketäpä ei jännittäisi...

  Hyvää nimipäivää myös Mindy ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjasti on ollut jännyyksiä, eivätkä ne suinkaan siihen lopu! Toivottavasti Mindy jaksaa kaiken kommmelluksen!

   Kiitos nimpparionnitteluista! ♥ Etenkin kun ei edes itse muistettu. Nimipäiväkalenterikin on hukkunut tässä tohinassa jonnekin.

   Poista
 2. Oi kuinka onnellisesta Mindy pedissänsä vaikuttaa! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kovasti on nyt suosiossa tuo peti ja ihan kuin siinä nukuttaisiin levollisemmin kuin aikoihin. :)

   Poista
 3. Hirmusti muutoksia! Mut loppu hyvin, eiköstä niin Mindy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnnn! Ja on hyvin, vaikka vielä pientä jänskää tulee yhtäkkiä. Viihdykkeenä toiminut kattoremonttiteline remppatyyppeineenkin juuri purkautuu. Saisi tulla tipu-tv tilalle!

   Poista
 4. Mindy näyttää onnelliselta, se on pääasia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja aikas tyytyväiseltä tosiaan vaikuttaa. :)

   Poista
 5. Rallirata, omassa uudessa kodissa - ihan parasta ! Onnea kaikille siis sinne uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Saa kunnolla sutia shikaaneissa :D Varsinkin kun puukin on vielä pystyttämättä. Toivotaan, että yli 15 vuotta vanhan Catmaxin kumiosatkin kestävät. Kiitos :)

   Poista