sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Aamiaishetki


Joka-aamuinen aamupuurohetki alkaa yleensä vähemmän tuimalla katseella. Mutta selvää on se, että kaurapuuroa on saatava. Enää ei ole edes väliä, onko seassa omenaa vai banaania. Mustikkaisen sinisenäkin puuro maistuu.


Vasen käsi on omistettu Mindylle samalla, kun yrittää kauhoa oikealla kädellä lusikalla omaan suuhun.


Hyvällä tuurilla käsi tyhjenee, eikä tarvitse jäädä puolinuoltujen puurojen kanssa ihmettelemään.Niin kauan kuin kotona on ollut nektariineja, aamut ovat alkaneet sillä, että Mindy käy tarkistamassa nektariinirasian. Rasiassa on toki aiemmin ollut verkkopussi ja siinä erityisen kiehtova kahvaksi laitettu nauha. Tuskin ne rasiaan silti yön aikana uudestaan ilmestyvät. Mindy ei ole ihan niin varma, joten asia on varmistettava ensitöiksi. Tai sitten Mindy muuten vain tarkistaa päivän kypsyysasteen.

Mitä tulee ruoka-asioihin muuten, lääkäri määräsi vuositarkastuksessa laihikselle. Ei Mindy mitenkään paljon syö, mutta eipä kyllä liikukaan. Pääsisipä kunnolla niityllä juoksemaan ötököiden perässä.

11 kommenttia:

 1. Nektariineja täytyy ilmeisesti tarkkailla hyvinkin paljon :) Epäilyttäviä...

  VastaaPoista
 2. Meillä on kans kissaväki alkanut pullistua, vaikka ne hyppii ja ajaa toisiaan takaa. Pullistumiseen on vain yksi syyllinen: karvaton apina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se niinkin, varsinkin niin kauan kuin kissaväki ei ole vastuussa omista ruuistaan. Pitää vertailla allergiaruoan energiamääriä normaaliraksuihin, jos niitä tosiaan pitää antaa ihan supervähän (vaikka meneekin reilusti alle ruokapussin oman suosituksen).

   Poista
 3. Vai puuroa:) Vielä ei Minniä ole kiinnostanut mamman aamupuuro. Pulleita ollaan täälläkin, hankala juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienestä pitäen on puurokuppi vetänyt luoksensa. Tuli vastaan pentukuva, jossa puuroa piti syödä irti pöydästä, kun pikku-Mindy roikkui lautasessa takajaloilla seisten kiinni.

   Poista
 4. Hassuja rutiineja! ♥

  Nektariinit on kyllä hyvä tarkastaa. Jos sieltä vaikka tulisi banaani- eiku nektariinikärpäsiä pyydystettäväksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten lainkaan hassumpi tarkoitusperä, vaikka pikkukärpäset eivät hirveästi innostusta herätä - niitä meille nyt on ilmaantunutkin.

   Poista
 5. Ai laihikselle? Vaikka syödään puuroakin? Meidän mielestämme Mindy on oikein suloinen noinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan hän, vaikka saakin kuulla roikkumahastaan. :)

   Poista
 6. Eläinlääkärit on kyllä ihan tyhmiä, kun ne määräilee tollasia laihiksia! -Kajsa-

  Oot kyllä todella suloinen aamupalaseura :)

  VastaaPoista