tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulureissu ja vanhat kujeetEhtii, ehtii...saada aikaiseksi joulukuulle päivityksen. Mindy oli tällä kertaa kolme yötä hoidossa uudessa paikassa, mutta tutuissa hajuissa. Hyvin meni. Vielä paremmin olisi mennyt, ellei Mindy olisi osannut avata repun vetoketjua ja kaivaa sieltä lahjanarua. Mindy meni oudoksi hakiessa, mistä heräsi pelko, että Mindy olisi syönyt enemmänkin narua. Mutta ilmeisesti outous johtui vain siitä, että Mindy tiesi joutuvansa taas koppakuljetukseen. Kotona Mindy oli heti oma itsensä ja tapojensa mukaan miukui reippaasti ja asteli ruokakupille.
Hyvää uutta vuotta blogikamuille ja muille lukijoille! 
Jatkukoon hyväksi todetut tavat ensi vuonnakin - ja kun siltä tuntuu, voi kokeilla jotain uutta (ja jotain sinistä ;))


12 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta myös sulle Mindy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan semmoista vuotta, että rahkeet riittävät aktiivisempaan lukemiseen, kommentoimiseen ja postaamiseen!

   Poista
 2. Turvallista ja kivaa uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja lämpöisiä loikoiluja etenkin teille!

   Poista
 3. Ahaa! Onnea? Ainakin Mindylle kun ei syönnyt lahjanarua :) Ehkä myös muille. Tai sitten vasta ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli onni, että tällä kertaa sunnuntai-iltainen vetskun miettiminen jäi vain miettimiseksi. (Aina on vähintään ilta, todennäköisemmin joku pyhä tai ainakin sunnuntai, kun lääkäriä aletaan miettiä - on se kumma)

   Onni olisi enemmän kuin tervetullut ja tarpeellinen raskaahkon vuoden jälkeen - muussa merkityksessä ei siis onnentoivotukselle tarvetta :)

   Ihan vain tuota karvamatoperinnettä tuossa tuotiin taas esiin ja hassuja variaatioita, tällä kertaa sininen keppi. Aiemmin on ollut kickeroo ja lila nauha. Tässä alkaa kovasti himoita valvontakameraa näyttämään, miten tämä tavaroiden roudaus eteiseen tapahtuu.

   Poista
 4. Mindy on niin suloinen persoonallisen naaman omaava kissaneito ♥ Ihanat kuvat taas!
  Iloista uutta vuotta ja uusia sekä vanhoja hyviä kujeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti mietin, että varmasti on ihmisiä, jotka eivät näe kissojen eri ilmeitä ja kovasti sitten ihmettelenkin, miten se on mahdollista. Mindy ainakin on omastakin mielestä aika ilmeikäs katti. Kiva kuulla objektiivisempi arvio samasta. :)

   Poista
 5. Mukava kuulla teistäkin! Hyvä ettei Mindy kumminkaan ollut syönyt lahjanarua! Se jos mikä olisi kamalaa ollut. Ja hyvä sekin, että on hyvä hoitopaikka tarpeen mukaan saatavilla.

  Hyvää ja sopivasti rutinoitunutta alkavaa vuotta teillekin!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla teistä taas!
  Olkoon alkava vuosi edellistä parempi!

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla teistä taas. Oikein ihanaa uutta vuotta teillekin!

  VastaaPoista