keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Hoitotäti


Henkilökunta piipahti Tukholmassa (Fotografiska oli oikein hyvä ja sopi kehnoon säähän) ja Mindylle kävi pitämässä seuraa Sini, jonka Mindy tapasi muistin virkistykseksi edellisviikolla - sitä ennen kaksikko oli tavannut, kun meillä oli hoitolaisia. Näitä kuvia ja tunnelmia saimme ihastella laivalla.


Rapsut on Mindyn juttu. Hännänjuuresta saisi olla koko ajan rapsuttamassa ja taputtelemassa. Arttu puolestaan on odotettu leukarapsuspesialisti. Pitäisi olla isompi otos, jotta selviäsisi onko Mindyllä sukupuolijaottelu siinä, mitä päätä ensisijaisesti tarjotaan rapsutettavaksi.

"Hei sinä, kuinka aiot viihdyttää minua tänään?" (Vieressä väliaikainen patterin termostaatin osa, joka oli jossain vaiheessa suosikkilelu.)

Peittoleikki ilahduttaa aina!


Tämmöisen kuvan kun saa, ei tarvitse olla huolissaan liiasta stressaamisesta tai ujostelusta.

Mindy oli oikein reippaana ja iloisena vastassa. Erikoista oli, että karvamatoa ei ollut tuotu ovelle lainkaan. Lähtöpäivän kauppavisiitin aikana se oli kyllä kuskattu eteiseen.

-S


11 kommenttia:

 1. Mindy on niiiiin söpö! Ihanat poseeraukset ja pehvatarjoilut ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Töissä oli tänään teemana pukeutua eläinkuosiin. Olisipa voinut Mindyn napata kainaloon - olisi ollut sitä parasta sorttia.

   Poista
 3. Jokaiselle jotakin ja vaihtelu virkistää, toteaa Mindy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ainakin olisi Mindyltä ihan erityisen kilttiä!

   Poista
 4. Ihana Mindy, oi noita isoja silmiä ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana ♥
  Ehkä lähtöpäivänä Mindy jo ajatteli, että nyt nämä ovat niin tuttuja, että niille voi alkaa opettamaan karvamatoviestintää?

  VastaaPoista
 6. Hienosti hoidettu vierailu, Mindy! Ja hyvä emäntä, semmoinen sopivan karvainen.

  VastaaPoista