keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Rajoitteita


Kun emme yritä saada blogistanian tapahtumia kiinni, luemme kasautuneita Hesareita. Lukemista saattaa hilppasen hidastaa, jos on jumissa samalla aukeamalla - ja vielä niin, ettei voi edes siirtyä tekemään muuta. Siinähän  sitten roikut tukka kissan mahan ja tassujen alla.


Sitten tuli tuommoinen käsihommeli, joka on myös vähän hankala etenkin, kun polvikin on niin hajalla, ettei lattialla könytä lelujen perässä entiseen malliin. (Älkää ihmiset laittako niitä jättikiviä pyörätielle, pliis.) Ainakin Mindy säästyy taas hammashoitoyrityksiltä.

-S

10 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ihmiselle! Mindy ainakin selvästi tietää kuinka ihminen taltutetaan olemaan paikoillaan :-D

  VastaaPoista
 2. Lehden päällä makaaminen ja ihmisen "naulitseminen" ovat hauskaa ajanvietettä. Mutta ei ole kiva jos se ei pysty leikittämään. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, Pepsi! Onneksi leikittämiseen on onkilelut ainakin, eipä tarvitse juosta ympäriinsä - kummankaan, kun voi vain heilutella päätään lelun liikkeen perässä.

   Poista
 3. Paranemista! Nyt olis cat dancer huippulelu, siinä kun ei ihmisen tarvi muuta kuin pitää kiinni.
  Mindy tai joku, tota, päivitättekö meiän blogin nimen tuonne marginaaliin. Kiitti!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Ylipäätään olisi kiva, jos leikeissä se nelijalkainen olisi se enemmän kirmaava eikä niin, että kissa makaa keskellä ja seuraa, miten hernettä/palloa/narua viskotaan ja noudetaan eteisen ja keittiön välillä hengästymiseen asti. :)

  Hyvä huomautus, pienoisen etsinnän jälkeen peräti löytyi kohta, josta linkkejä muokataan. Noi on aina retuperällä, eikä edes vastaa lukulistaa.

  VastaaPoista
 5. Voi kurjuus! Pikaista paranemista sinne, onneksi on hyvää lehdenlukuseuraa.

  VastaaPoista
 6. Ou-nou. Ei kiva. Toivotaan, että siellä paraneminen hoituu sutjakasti!

  VastaaPoista
 7. Paranemissäteitä! Enkä jätä kiviä pyörätielle. Mindylle paljon terkkuja, näyttää olevan hoksottimet tallella.

  VastaaPoista