sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Tassun alla


Mindy ei sitten todellakaan tyytynyt vaativaan miukumiseen saadakseen kukkakimpusta irrotetut ruohot. Mindyä on kiva pitää sylissä lampun lähistöllä, kun kerrankin ei ole kiirettä alas sylistä. Sylissä ei silti kauan viihdytä,vaan Mindy kipuaa hartioita pitkin kohti houkutuksia.

Olikin ensimmäinen kerta, kun Mindy seisoi toisella takajalallaan pääni päällä muualla kuin sängyssä tehtävän kampauksen yhteydessä. Samalla pitää yrittää varoa, ettei Mindy saa syödyksi rehuja - ja hupsista vain, kissa onkin kohta selän päällä tasapainottelemassa.

Siinä missä Mindy käyttää ihmistään omiin tarpeisiin, olen hyödyntänyt Mindyn kasvihimoa istumalla sanomalehti sylissä suoraan houkutuksen alapuolella. Siten saattaa onnekseen saada kissan tepastelemaan syliinsä. Myös villaviltti toimi turvallisena välikappaleena eräänä yönä. Sen päälle sai unissaan maiskuttavan kissakerän reisilämmittimeksi.

-S

10 kommenttia:

 1. Siellä ollaan ovelia puolin ja toisin :-)

  VastaaPoista
 2. Teillä on yhteisiä harrastuksia! Pitää olla! ;)

  VastaaPoista
 3. Hah! :D Kerrassaan mainiota toimintaa!

  VastaaPoista
 4. Viltillä Harmaakin huijataan kylkimyyryyn :) Kissat: kummalla on isommat aivot? Ihmisellä!

  VastaaPoista
 5. Joo, saada ja antaa, auttaa ja käyttää hyväksi. Eikun miten se sanonta nyt menikään.. no anyway, on sulla komee turkki!!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 6. Hahaa,tämä erävoitto ihmiselle :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille, harrastusta olemme jatkaneet ja miksipä ei, kun se on niin kivaa. :)

  VastaaPoista