tiistai 9. joulukuuta 2014

Printti- ja syli-Mindy


Pari vuotta sitten Mindy oli kalenterityttö. Tänä vuonna repertuaari laajeni henkilöstölehteen, jossa Mindy esiintyy alan kirjallisuutta tutkimassa - metsästyslakia vilkaisemassa ehkä). Naapurisivulla komeilee Poitsu, joka on saanut Mindyn tuoksuterkkuja mm. lainavaljaiden mukana. Terkkuja Poitsun perheelle!

Parasta luettavaa taitaa kuitenkin olla Hesari. Olin lukemassa lattialla lehti sylissäni, kun Mindy asettui syliin kerälle ihan itse! Ehkä kaksi kertaa pentuaikana Mindy on torkahtanut syliin, 22.11.2014 tapahtui ensimmäisen kerran se ihme, että ei tarvinnut edes nostaa tai houkutella. Muutamaan kertaan Mindy kääntyili hakien parempaa asentoa, kunnes hyppäsi pois tyhmän möykkyisestä risti-istunta-alustasta. Pitäisi ilmeisesti enemmänkin kuljeskella mukanaan sanomalehti ja kuvausväline, jotta jäisi todistusaineistoakin.

-S

10 kommenttia:

 1. Meidän mielestä risti-istuntanukkumapaikka on ihan hyvä (oma jalka kummallekin alustaksi), paitsi että ihminen väittää että puutuu jalat pitkällä aikavälillä! Mutta kyllä sun Mindy kannattaisi kokeilla useammin sylissä olemista. Se on ihan hyvä paikka, ja ihminen tykkää. ~Friede ja Figo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ee-en tiedä, vähän liian hurjaa ehkä. Ei ainakaan ilman lehtä!

   Poista
 2. Ei Mandy vaan noin tee, harmi, olen siis kade... Mandy vaan kerjää rapsuja ja antaa puskuja kun haluaa ja sitten häipyy paikalta... Aamuyöllä kylläkin tulee jalkojeni väliin nukkumaan kerälle niin, että kääntyminen on mahdotonta häiritsemättä kissaa, joten nukun sitten yhdessä puuduttavassa asennossa koko aamuyön...

  Hyvä että Mindy tutkii alan kirjallisuutta, jospa tulisi hyviä kannan ottoja asioihin, noin niin kuin eläinkunnan kissaedustajalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mandy kuitenkin pysyy kiltisti syliotteessa tai ainakin ollaan omin silmin todistettu. Mindy kiemurtelee heti pois, ellei näytä vaikka maisemia ikkunasta samalla.

   Mindy voisi vaatia vaikka lakisääteiset pakolliset leikkihetket aamusta iltapäivätorkkuihin asti ja illasta alkuyöhön.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sillein pienesti, vähän kuin Ilonan joulukalenteridebyytti. Paitsi Ilona ja Harmaa on kunnon blogijulkkiksiakin. :)

   Poista
 4. Mahtava otos Mindystä!
  Mutta vielä mahtavampaa on se että tultiin syliin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sylikäynti on suuressa arvossa, vaikka kuinka olisi tapahtunut paperin johdatuksesta ♥

   Poista
 5. Mindystä voi siis kehittyä sylikissa kun ikää tulee vielä lisää :)

  VastaaPoista