sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Makoilua ja solariumia


Sairasloma venyikin viikon mittaiseksi, ja Mindyllä on ollut kova homma toimia hoitajana. Tai sitten se vain tyytyväisenä ottaa kaiken irti, kun vihdoin joku kotona toimii lämpöpatterina.


Kuumeen laskiessa Mindy haki lämpöä läppäristä ja lampusta. Lampun alla Mindystä tulee aina heiveröinen kissapatsas. Mindy tuntuu jopa laihtuvan sillä hetkellä, kun se asettautuu lämpöön.


Kuvassa näkyy ainoa esille kelpuutettu kissakuva, joka on Rosina Wachtmeisterin ja jostain lehdestä leikattu. Mindy on itsessään niin hieno kissataideteos, että muiden kissakuvien esittely on tuntunut jotenkin turhalta.


Mindyllä ei ole aiemmin ollut tapana tulla peiton alle, mutta koko sairastelun ajan olen saanut peiton alle kainaloisen heti, kun olen pääni tyynylle laskenut. Tämä oli tosin tapahtunt jo muutamana yönä talven aikana. Viime yönä Mindy piti olkavartta tyynynä ja paineli mahaa takatassuillaan ennätykselliset kaksi tuntia! Oli supersuloista tuntea unisätkintä niin läheltä. Aika pian kuitenkin tuli hirveä tarve vaihtaa asentoa ja kuumakin tuli. Kaikenlaisin kommervenkein heiluttelin ja tuulettelin muita raajoja paitsi tyynynä toimivaa kättä. Mindy heräsi hytkymiseen sen verran, että alkoi kehrätä ihan uudella tavalla todella lujaa, kunnes taas simahti. Ihana ♥

Sen verran läheisriippuvainen Mindy nyt on, että myös suihkun aikana kantoi miukuen karvamadon eteiseen, vaikka yleensä näin käy vain työpäivän pituisen poissaolon aikana.

-S

9 kommenttia:

 1. Voi pientä sisarta ♥ Kuinkahan te pystytte olemaan erossa kun töihinlähdön aika koittaa?

  VastaaPoista
 2. Hahhahaa, vain kissablogissa voi läheisriippuvaisuutta hoitaa karvamadolla! Ihanat ♥

  VastaaPoista
 3. Oi Mindy! Kuinka mukavaa se onkaan kun ihmispatteri on kotona. (Paitsi Helmistä, joka toivoo, että saisi ottaa kunnon päiväunet)

  VastaaPoista
 4. Sitä tosiaan yrittää kaikin tavoin olla häiritsemättä kyljessä lepäävää kissaa. ♥

  Teillä on siis karvamato, jota kuljetetaan! Friede kuljettaa rakasta leluhämähäkkiään... Siinä se on eteisen lattialla poikkeuksellisten poissaolojen aikaan.

  VastaaPoista
 5. Myrsky ja Minna: Pahalta tuntui lähteä aamulla, jäi peittoleikit kesken. :(

  Me Like: Hih, suositeltavaa myös kommunikointivaikeuksista kärsiville ihmisille.

  Mamma N: Helmissä on vähän hienohelmaa havaittavissa ;)

  Henna, Friede ja Figo: Mitäs me eteisviestijät! Tänään yllättäen vastassa olikin jotain samantapaista kuviointia, mutta olikin ehta kissa heti oven takana. Yllätti, ettei matoa ollut siirrelty lainkaan.

  VastaaPoista
 6. Uuuuu nyt menee tosi läheiseksi! Pitäsiköhän meidänkin harjoitella taas kohta... :-D

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Meidän blogissa olis muuten haaste tarjolla ...

  VastaaPoista
 9. Harmaa ja Zepa: Hopihopi, harjoittelemaan!

  Me Like: Kiitos, paitsi että...ehkä joskus kesämmällä, kun nyt ei meinaa edes pysyä perusbloggailussa mukana. :/

  VastaaPoista