tiistai 5. helmikuuta 2013

Tervetuloa kotiin

Kotiin palatessa joko kissa syöksyy rappuun tai vähintäänkin eteisen matolla odottaa yksi ja sama lelu. Vähemmästäkin arvaisi, että Mindy tahtoo leikkiä. Tai sitten lelu vain on niin ruma, että se pitäisi heittää ovesta ulos.

Eteisestä Mindy etenee huvittavin venyttelyaskelin peremmälle ja menee kieps matolle (ja toisinaan näköjään kadottaa vasemman takajalkansa).

Rapsujen ja pusujen jälkeen omitaan mahdolliset uudet tavarat. Tiistaisin niitä tulee maalauskurssilta.

Niin, tässä on tämä kiipeilypuun pesän pehmuste, joka on edelleen niin sietämätön, että se piti taas kantaa alas puusta.

Viikko sitten maanantaina Mindy sai kutsun naapuriin, jonne se tepastelikin ennen kuin minulta mitään kysyttiin. Menin sitten kiltisti perässä. Siinä samalla Mindy oli jo nähnyt kaiken tarpeellisen ja halusi kotiin, mutta naapurin kissarouva kovasti halusi Mindyn tapaavan oman Funny-kissansa, joten ovi pysyi kiinni. Onneksi Mindy löysi vessasta aimo annoksen tutkittavaa, varsinkin kissanvessa piti nuuskuttaa tarkasti. Tapasivat kissatkin hetkellisesti. Mindy ei ollut kovin tervetullut murinasta päätellen, samoin Mindy murisi, kun vieras ihminen nosti väkisin syliin vieraassa paikassa. Puolisen tuntia ex tempore - vierailuun meni ja melkein samanpituisen ajan Mindy oli normaalia säikympi.

-S

13 kommenttia:

 1. Jestas, onpa teillä ollut jännittävä vierailu!
  Mindyllä on hassut kissamaiset tervetuloseremoniat :-)

  VastaaPoista
 2. Moi Mindy! Kiva kuulla susta taas. Niitä haasteitakin lähettelit sillo vähän aikaa sitte, kiitti vielä.

  VastaaPoista
 3. Aika tiivis duunipäivä Mindyllä kun pitää siirreellä alustaa, kannella lelua, merkkaa kaikki jutskat omiksi ja sitten vielä muka pitäisi olla sosiaalinen "kahvikesteillä" ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana kotiintulo! Ja onhan se kiva tietää että naapurista löytyy kissakaveri JOS siltä alkaa tuntumaan...

  VastaaPoista
 5. Oho, mikä vierailu! Tosiaankin aika rankka päivä!

  Mutta jos ei kotiin tullessa ole vastassa vähintään yksi kissa, on syytä huolestua! Yleensä vastaanottokomiteaan kuuluu kissa ja hämähäkki. Tai vaihtoehtoisesti hiiri, jos hämähäkit on hukassa.

  VastaaPoista
 6. Aika samanlaiset ovat seremoniat täällä, jos neiti sattuu olemaan hereillä. Päikkäreiltä tullaan rauhallisesti. Naapurillamme on kuulemma myös kissa, jonka mamma ihan mielellään näkisi, Minni aivan taatusti ei.

  VastaaPoista
 7. Hirveästi hommaa Mindyllä riittääkin, kun pitää hoitaa paikat tervetulokuntoon. Tänään oli lelu unohtunut, mutta pesäpehmuste oli taiteltuna lattialla. Taisin vieläpä keskeyttää maailman parhaat unet, sen verran pöpperössä Mindy oli. Ehdin sanoa kieps ja siitä lähti uninen, hidastettu kiepsahtaminen matolle.

  VastaaPoista
 8. Siellä ei ole pelkästään tervetuloakomitea, vaan myös aikalailla seremonioita!

  VastaaPoista
 9. Haa! Meilläkin odottaa aina yksi ja sama huiska eteisessä! :-D

  VastaaPoista
 10. Mamma N: Ja koreografioita ;)

  Skrs: Hauskaa, että teilläkin on tällainen tervetulotoivotushuiska. :)

  VastaaPoista
 11. No kaikesta päätellen silleen sopivasti aktiviteettia kissoilla päivänkin mittaan :))
  Vaan mukava on tulla kotiin kun tietää että sua sinne kovasti odotetaan! Joo vierailut on aina hm.. vierailuja.
  -Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 12. Huhhui, melkoisen jännittävää seuraelämää! Tervetuliaisseremonia on tuttu tätikissojen luota. Sielläkin heitetään asianmukainen kuperkeikka tutun tulijan jalkoihin ja pian sen jälkeent tarkistetaan "tuliaiset" :)

  VastaaPoista
 13. Alwaro Black Winner: Hirveä ikävä omaa miukulaista viikonlopun yhdessäolon jälkeen, kyllä totisesti kaipaa kotiin.

  ella: Kivat seremoniat tätilässäkin :)

  VastaaPoista