tiistai 12. helmikuuta 2013

Terveisiä alakertaan


Toivottavasti lattian äänieristys on hyvä, sillä meillä pompitaan - erityisesti öisin.

-S

10 kommenttia:

 1. Voi ei mikä pomppukissa :-D Ehkä sille voisi hankkia pehmustetun pomppulinnan...
  Meillä kans riehutaan noin yhden aikaan yöllä, kun käyn sänkyyn. Kaksi kuusikiloista ravaa ympäri asuntoa, hyppää pöydille ja alas - pou! Pau! Onneksi emme asu koko aikaa kaupungissa, niin alakerran asukeilla on viikkoja, jolloin pystyvät nukkumaankin.

  VastaaPoista
 2. Enpä yhtään tiedä mitä kuvassa on tekeillä, muttä näyttää varsin hienolta! Ihan kuin Mindy leijailisi ilmassa, kevyesti, ilmavasti...Eihän nyt noin kaunis asento voi meteliä aiheuttaa :D

  VastaaPoista
 3. Saila: Pomppulinna :) Sellainen olisi hyvä alastuloaslustakin, kun tulee korkealta ja kovaa. Mustista ja Ransusta lähtee jokseenkin nelinkertainen meteli siis. ;)

  Mamma N: Levitaatioharjoituksen näköistähän tuo vähän on.

  Myrsky: Pompputiikeri onkin yksi lempinimistä, vaikka kallistuu jo leopardin puolelle kuvioinnin osalta.

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno loikka! Onneksi loikkija vaikuttaa siinä määrin kevyeltä, että naapurit saanevat olla aika rauhassa. Toista se on meidän naapureilla, kun saavat kuunnella meidän neitien kollinkutsuntaa aina silloin tällöin :D

  VastaaPoista
 5. Loistava korkeushyppy ! Meidän mölliköistä hyppleyä harrastaa Elli, mutta kaikkien 4 pendolino sitten kyllä pitää aika sopivan kovaa tassutöminää ;)

  VastaaPoista
 6. Aika korkealle! Mahtavaa Mindy! Taitava tyttö ♥

  Minä taas haluan pyytää anteeksi naapureiltani (paitsi en alakerran naapureilta) sitä, että meillä kissat todellakin kulkee patterien päällä öisinkin ja patterin päällä on ritilä, joka kilahtaa patteria vasten joka kerta ihan huomattavasti. Varmaan hyvin kuuluu koko taloon patteriputkia pitkin... No ei ne nyt sentään koko ajan romistele, suurimman osan yötä nukkuvat (tai ainakin herättelevät mua eivätkä naapureita...).

  VastaaPoista
 7. Huh mikä loikka! Paavokin tykkää hyppiä, mutta lähinnä laserin perässä...

  VastaaPoista
 8. OIjoi miten komeasti näkyy pilkut ja raidat, huh kuinka komea. Ja aikamoinen pomppu. Alle pitää vissiin laitta jumppamatto..?
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 9. Ausare: Joo, kollinkutsuntaa en ole itse päässyt kuulemaan, mutta varmasti on pompsahtelua isompi meteli. :)

  Taru: Pendolino, sellaisen kissaisen kyytiin hyppäisi mielellään, jos vain mukana pysyisi.

  Henna, Friede ja Figo: Mikähän pointti on asentaa patterin päälle mitään kilahtelevaa? Onneksi eivät ole liikaa innostuneet lähettämään terveisiä naapuriin.

  Heidi: Meillä ei ole laseria, mutta on sellainen hiirenmuotoinen valo. Mindy katsoo aina sellaisella "Pidätsä mua ihan tyhmänä?" -ilmeellä, kun sillä yrittää leikittää.

  Alwaro Black Winner: Hyvä idea, jumppamatto olisi mukava tassuillekin. Seuraavaksi trampoliini. :P

  VastaaPoista