perjantai 11. tammikuuta 2013

Kauden uutuudet

 

Vuodenvaihteessa Mindy otti repertuaariinsa uusia nukkumapaikkoja. Kiipeilypuun keskitaso toimi edellisessä asunnossa lähinnä lintujen katselupaikkana ja nykyisessä asunnossa siitä vain kiivetään ohi matkalla kohti kirjahyllyä. Ihmetys oli suuri, kun Mindyn muutamana päivänä näki nukkumassa tasolla. Muutamaan kertaan se sitten jäikin, vaikka oli vähän aikaa tiheässä käytössä.


Uusi kantokassi osoittautui yllättävän suosituksi. Se kelpaa sekä yöuniin että päivänokosiin. Muuta käyttöä kassille ei ole vielä tullut, mutta nopea testaus osoitti, että kissaa tosiaan voi kantaa ilman, että hartiat jumittuvat ja kädet hiertyvät. Mindyäkään ei varmaan haittaa, ettei enää tarvitse koko ajan vaihtaa kantokättä. Sen sijaan ilmeistä päätellen kameran kanssa hosuminen kesken torkkujen ei ole suotavaa.

-S

7 kommenttia:

 1. Kuinkahan kauan uusi kantokassi säilyttää suosionsa? Huvittaakohan Mindyä mennä sinne enää ensimmäisen ell-käynnin jälkeen? (Toivokaamme ettei niitä käyntejä ole lähitulevaisuudessa tulossa!)

  VastaaPoista
 2. Kaiken maailman hetkiä sitä halutaankin kameralla ikuistaa :-D Ei mitään yksityisyydensuojaa!
  Mindy on niiiin söpönaama ♥

  VastaaPoista
 3. Olisko uuden vuoden lupauksista kysymys? "Anna vielä yksi mahdollisuus välitasolle nukkumapaikkana ja näytä, että olet varmis matkoille ta ainakin kuivaharjoittele siellä oloa? "

  VastaaPoista
 4. ^Hih, kissamaisia lupauksia :D Näin Mindy näyttäisi kuvien perusteella tuumivan!

  Unna viihtyi pienenä kuljetusboksissa, kunnes joutui ensimmäisen kerran matkustamaan siinä eläinlääkäriin. Olen edelleen vähän pahoillani tämän "turvapaikan" pilaamisesta, vaikka en järkevästi ajateltuna tietenkään muutakaan voinut.

  VastaaPoista
 5. Juu, vuoden alussahan on tapana aloittaa yhtä sun toista lopahtavaa, mikä ettei uusien makuupaikkojen käyttö.

  Vanha kantokoppa oli jonkun aikaa suosiossa, vaikka millaisia inhottavia reissuja sillä oli tehty, niin ehkei ell-visiitti pilaa tätä uuttakaan, ainakaan täysin.

  VastaaPoista
 6. Oi, samanmoinen kuljetusboksi on meidän Viirullakin :) (sillä erotuksella, että neitiä ei sinne vapaaehtoisesti saa) ;)

  VastaaPoista
 7. Heska: Sen näkeminen teidän blogissa vahvistikin hankintapäätöstä :) Ei taida Mindyäkään saada vapaaehtoisesti sen jälkeen, kun laukkua on lääkärireissuun käytetty.

  VastaaPoista