maanantai 9. toukokuuta 2011

Eurooppa-päivä

Mindyn EU-edustustossa on tänään juhlavastaanotto. Tervetuloa!


7 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta! Tulin heti, ku huomasin, et on juhlavastaanotto. En tosin oo ihan varma kuuluuko mun valtakunta eeuuhun, mut ehkä voin olla yhteistyössä? Tosi aistikas sisustus täällä EU-residenssissä, missäs alkupalat on?

  Juhlavasti kumartaen ja niiaten neiti Unna Tuutikki

  VastaaPoista
 2. Kaikenlaiset yhteistyökumppanit ovat myös sydämellisesti tervetulleita. Arvon viehko neiti, alkupalatarjoilu - katkarapucocktail - löytyy aulasta vasemmalta.

  VastaaPoista
 3. Ompas hieno! Antaako Mindy pahvien olla ihan rauhassa? Meillä Onni on ainakin aika pahvinaattori :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kutsusta siskoseni! Olen tosin hieman myöhässä...

  MITÄ NÄENKÄÄN??? Vihreä matto??? Onko tuo nyt sitten aatteen väri? Punaisesta vihreään linjaan??? Vai haikailetko nurmikon perään? Vielä kun joku istuttaisi siihen muutaman kukkasen, joita voisi siinä EU:n terassilla mutustella... Hieno on pytinki!

  Ja onneksi olkoon, eiköhän me olla noin vuoden vanhoja neitejä? Minun emäntäni sanoi, että voitaisiin pitää 13.5. 1v. synttäripäivänä, kun se olisi niin kivasti ja kauniisti "Kukan" nimipäivä, me kun olemme kauniita kuin kukkaset... Apua! Juuri huomasin että 13.pv on PERJANTAI!!!! Toivottavasti se on onnen päivä, niin kuin emäntäni yrittää tolkuttaa...

  VastaaPoista
 5. Katja: Pahvit saavat olla rauhassa, ei maistu. :)

  Mandy: Vihreä matto parvekkeela on city-kissan laimea vastine ruoholle - kyllä kelpaisi mutustelukukat!

  Etukäteisonnittelut Mandyllekin!
  Mindynkin syntymäpäiväksi on mikrosirun rekisteröinnin yhteydessä päätetty juuri 13.5., koska 13.8. lapsukaiset olivat valmiita lähtemään omiin koteihinsa. Ja sehän sopii, että vietetään synttäreitä siskon kanssa oikeaoppisesti samana päivänä. :) Meillä tosin saattaa tänä vuonna olla juhlat vähän etu- tai jälkikäteen.

  VastaaPoista
 6. Euroopan komein linna! Ihan varmasti :)

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos, Naukulan Mammalle. Vallihauta uiskentelevine kaloineen olisi tietysti kiva lisä. :)

  VastaaPoista