maanantai 31. tammikuuta 2011

Kissakuvahaaste 147

Kissakuvahaasteen aiheena on tällä kertaa aamu ja ilta.

Tämä olikin yllättävän vaikea haaste, kun juuri aamuilta ja illoilta ei oikein ole kuvia eikä niiden ottaminen onnistu yhtä helposti kuin päivisin. Mindyn lähes joka-aamuista kampaamo- ja hierontapalvelua ei ole vielä onnistuttu saamaan kuvaan tilanteen varhaisesta ajankohdasta ja tietynlaisesta hartaudesta johtuen. Toinen rutiini eli yhteinen kaurapuurohetki onkin jo esitelty.

Näiden lisäksi aamuisin toistuva asia on hulluus- ja hellyyshetket. Mindyn iltavilli ei yleensä vedä vertoja aamuspurteille, joiden välissä on kiehnäystaukoja.


Iltaisin on ohjelmassa kilpajuoksu sänkyyn. Yleensä Mindy ehtii ensin tai vähintään samaan aikaan. Joskus, varsinkin kauluriaikana, voi jäädä pidemmäksikin aikaa toivottelemaan hyvää yötä. Nukkumaan ei kuitenkaan vielä ehdi, koska on juostava ja leikittävä niillä äännekkäimmillä leluilla.


Bonuksena vielä yön pimeydessä napsaistu kuva salaperäisestä rusettivarkaasta.


-S

7 kommenttia:

 1. Sisko hyvä! Oletko harkitsemassa koiran ottamista kun sinulla on säkki koiranruokaa? Minä olen vain nuuskinut sitä outoa ruokaa, mutten ole kyllä maistanut, ei se loppujen lopuksi niin hyvää taida olla, vaikka tuo isokuono sitä rohmuaa (Ei se osaa siististi syödä, kun on kuolaakin suupielissä syömisen jälkeen. Huonot tavat!).

  Taitaa minun pääni olla pehmiämässä, kun tunsin eilen jonkinlaisen oudon tunteen tuota meidän koiraa kohtaan... Teki mieli mennä sen kylkeen kiinni nukkumaan, mutten ihan uskaltautunut, vaan jäin kuonon lähelle nukkumaan. Olenkohan sekoamassa?

  Alat näköjään paranemaan siitä ihmisten tekemästä kaulurikeikasta. Kyllä siitä hyvin selviää, usko pois! Minäkin aikanani selvisin ja elämä hymyilee! Olet kyllä todella kuvauksellinen tyttö, oma rakas siskoni!

  VastaaPoista
 2. Tötterökuvassa on sellainen ilme, että kohta hyökätään! Meillä on kissoilta estetty pääsy makuuhuoneeseen öisin, koska hetken voivat nukkua ihanasti vieressä mutta muutaman tunnin kuluttua alkaa varpaiden saalistus...

  VastaaPoista
 3. Mandy: Olisihan sellainen koira kätevä, jos se juosten vetäisi perässään naruja, joita voisin jahdata. Mutta en kyllä halua ketään kuolaamaan turkkiani! On tainnut jokin nyt sekoittaa pääsi, kun olet sen otuksen kylkeen menossa nukkumaan.

  Ei meille ole koiraa sentään tulossa. Jotkut Zooplussan pakkaajat eivät vain huomanneet lähettävänsä ihan väärän lajin ruokaa (ja vääränvärisessä pakkauksessakin).

  Oli ihan huippua päästä kaulurista eroon. Sen kunniaksi olen alkanut viihtyä kiipelypuussa, kun taas pääsee helposti ylös.

  Katariina: On kyllä aika valmiustilassa tuossa, vaikka muuten kauluri + nukkumaanmeno aikaansai perusteellisia hellyyskohtauksia. Meillä ei vielä ainakaan tarvitse varpaita suojella moiselta. Hassu harrastus semmoinen hyökkäily.
  -S

  VastaaPoista
 4. Mindylle tai kirjurilleen on haaste Cisun ja Toton blogissa!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana Mindy! On melko paljon saman näköinen/oloinen kun meitin Eetu. Onkohan noissa raidoissa jotenkin enemmän virtaa?

  VastaaPoista
 6. Ai, teillä on salaperäinen rusettivaras! Meillä kuopsutetaan öisin lehdet yöpöydän hyllystä, miten lie ovat Mollan tiellä, taitaa olla lähinnä suunnitelmana emännän herätys!:D

  VastaaPoista
 7. Kissapii: Ihan kuin olisin jonkun muunkin sanovan, että raitakissat olisi jotenkin erityisen vilkkaita. Raitapaidat on siitä jänniä, että samannäköisiä on niin paljon, mutta tarkemmin katsottuna löytyy vaikka mitä eroja.

  Täti Punainen: Rusettivaras nimenomaan. Samassa kaapissa olisi vaikka mitä napattavaa, mutta rusettinauha sieltä pitää aina noukkia. Hassu öinen harrastus Mollalla. :)

  -S

  VastaaPoista