keskiviikko 9. elokuuta 2023

Täällä ollaan

 


Kun tänne tuli kirjauduttua spämmikommentin poistamiseksi, laitan pikaisen elonmerkin. Edellisessä päivityksessä näkyykin syy, miksi kuuteen ja puoleen vuoteen ei ole enää ollut aikaa ja voimia blogeille.

Mindy on nyt 13-vuotias ja vauhti on selvästi hidastunut. Lapsen tultua Mindy on ollut vetäytyväisempi ja nyt on lisänä vanhuudenvaivat: nivelrikko, jota ylipaino hankaloittaa. Mindy alkoi alkukesästä ontua ilmeisesti tultuaan jostain huonosti alas. Ontumista on sen jälkeen ollut lievempänä aina välillä. Hyppiminen sänkyä korkeammalle loppui siihen. Välillä tulee kuitenkin vanhoja tuttuja juoksupyrähdyksiä ja muutenkin Mindy on yhä oma ihana itsensä.

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa 😀
  Ikävää, että Mindyllä on vaivoja, mutta niitä tahtoo tulla iän myötä. Sofilla on gabapentiinilääkitys nivelvaivoihin ja kyllä se tuntuu auttavan. Toki liikkeelle lähtö on hidastunut eikä juoksuralleja enää ole.
  Hyvää jatkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Pitääkin ehdottomasti pistää muistiin tuo lääke, kiitos vinkistä! Ortopedi antoi meille vain Metacamin matkaan ja sitä ollaan vielä säästelty pahemman varalle.

  Toissapäivänä Mindy havaittiin yhtäkkiä kirjahyllyn päältä katonrajasta, vaikka ei ole varmaan pariin kuukauteen hypännyt edes keittiön tasolle.

  Kiitos samoin hyvää jatkoa teille! (Vastaamisessakin kesti, kun osoittautui liian hankalaksi kirjautua jälleen yhdellä gmail-tunnuksella puhelimella.)

  VastaaPoista