sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kolmen kuukauden pikakertaus

Hups, ei enää pysytty kerran kuussa -julkaisutahdissakaan. Meillä on ollut aika pitkiä päiviä - itsellä poissa kotoa ja Mindyllä ihan liikaa liian pitkiä päiviä yksin. Töitä riittää enemmän kuin jaksaisi tehdä ja Välimeren alueen lämmetessä saa varmasti taas lukea lisää hurjia työllistäviä tilastoja. Siihen päälle vielä museokortti ja sen innoittama kulttuuriähkyyn johtava säntäily. Mutta jospa lisääntyvä valon määrä toisi mukanaan energiaa.
 ----
Kunnon slowbloggaus-tyyliin tässä on nyt tammikuun pakkasten ajalta pakastimen sulatus. Jee - hurjasti ihania pakasteherneitä leikkeihin! (Miten tuollainen määrä voi ilmaantua pakastelaatikosta...?)
-----Joku riehukatti oli leikeissään irrottanut radion johdon irti pistorasiasta, ja niin katosivat esiasennetut kanavat. Ilta meni kanavien taajuuksia etsiessä ja asentaessa. Samanlainen kuva varmasti löytyy blogista muualtakin. Onhan samanlainen nökötys ohjekirjalaatikon kannen päällä tuttu näky joka kerta, kun tuon laatikon kaivaa esiin.Talven pimeinä ja kylminä hetkinä vällyihin sukeltaminen on houkuttanut molempia. Viime aikoina on taas saanut nukahtaa kissa kainalossa tai vähintään saman peiton jakaen.Kevätaurinko ja kaappien siivous, maltoinkohan vieläkään luopua vanhasta mainoksesta?


Tässäpä on kuvattuna vuoden viikonloput: läjä Hesareita viikon varrelta luettavana sekä pieni hidastustekijä. Toisinaan lehden luku aiheuttaa Mindylle pakonomaisen tarpeen yrittää tunkeutua hupparitakkini sisään ja kerran se sinne pääsikin, kuin kengurunpoikanen . Kovin pieni kengurunpoikanen Mindy ei ollut, kun samanaikaisesti alkoi kuulua saumojen repeämistä.

Parvekekausi on avattu, mutta vielä ei ole niin lämmintä, että sinne olisi pakko koko ajan päästä. Toisin sanoen parvekkeen oven tiivisteet ovat toistaiseksi saaneet olla rauhassa.

Nyt pitäisi vielä lukea kamujen kuulumisia pitkästä aikaa, mutta sängyllä on niin lokoisaa päikkäriseuraa, että sitä voi olla mahdoton vastustaa.

-S

12 kommenttia:

 1. Oli, Mindykin on kenguru ❤️ Ihminen on hyvä ja hankkii suuremman paidan, että on tilaa myös pussieläimille ;-)

  Ihana kuulla teistä pitkästä aikaa ❤️ Asiat kuitenkin tärkeysjärjestykseen: päikkäriseura ennen muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pitäisikin hankkia suurempi paita, jotta saisi kengurun toistekin sylkkyyn. Mindyn päikkärit vähän häiriintyivät, kun piti keskeyttää unet ja tunkeutua puoliksi paidan sisään. :)

   Poista
 2. Kiva kuulla teistä taas! Mindyllä on varmaan ollut halipula, kun tunkee huppariin, söpönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellyydenkipeyttä on ollut ilmassa. Tosin suurin hellyydenkipeys voi hyvinkin olla juuri massiivisen rapsuturoperaation perään. :)

   Poista
 3. Mindyä on ollutkin ikävä ♥.
  Tutun näköisiä vällykuvia :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! Mindy on entisenlaisensa suloinen söpöläinen ♥
  Meilläkin menee tämä homma hitaamman puoleiseksi, mutta kovasti yritämme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaassa on se hyvä puoli, että sitä saattaa ehtiä jo odotella, jolloin on entistäkin kivempi nähdä pitkästä aikaa. :)

   Poista
 5. Yhdessä lukeminen on niin parhautta, not ;)

  VastaaPoista