keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Viisivuotias


Mindyllä on nyt plakkarissaan viisi vuotta sulostuttamista. Aina yhtä ihana, nyt vain enemmän rapsutettavaa ja halittavaa (vrt. lokakuussa 2010 samalla tuolilla)Synttärikuukauteen liittyy vuosittainen rokotus ja tarkastus. Tällä kertaa oli helpointa ikinä laittaa Mindy koppaan, koska olin ottanut sen jo viikkoja etukäteen esiin, ja Mindy kovasti tykästyi siellä nukkumiseen. Siellä kopassaan Mindy odotteli lääkärin pöydällä, kun itse saavuin läkähtyneenä paikalle. Olin niin keskittynyt Mindyyn lähtiessä, että vasta melkein perillä tajusin ottaneeni mukaan pelkän kissan. Käynti pitäisi maksaakin jollain ja laittaa tarra rokotuskorttiin. Selittelyt perillä, kissa odottelemaan, kipin kapin kotiin ja takaisin paremmalla varustuksella.

Käynnistä päästiin tällä kertaa ilman yhtäkään sähähdystä. Yllätyksekseni kakkanäytettäkään Mindy ei tarjonnut. Painoa oli 3,4 kiloa (eipä kun 4,3) Hammaskiveä oli tällä kertaa enemmän ja alahampaassa on mahdollisesti syöpymävaurio. Kesällä pitää mennä hammashoitoon. Höh ja pöh. Olisin toivonut sen olevan edessä vasta vuosien päästä.

Viime vuonna Mindy oli päiväkausia nuutunut ja huonovointinen rokotuksesta eikä toissavuonna meinannut pystyä hyppäämään sängyllekään. Kokeiltiin tällä kertaa Purevax-rokotusta, jossa kissarutto on voimassa kolme vuotta ja ainoastaan flunssat uusitaan vuoden välein. Aiemmin on aina ollut Fel-O-Vax. Mindyssä ei nyt huomannut rokotusta muuten kuin hyppimisen arastelussa loppupäivän. Vaikutti siis hyvältä valinnalta kokeilla toisenlaista rokotusta.
Kotimatkalla taas levähdettiin puolimatkaan. Kotirapussa ilme reipastui ja kaula venyi. Kotona oli Maailman Suurin Nälkä. MIUMIUMIU

Ja kun massu oli täynnä, paras paikka unelle oli tuo samainen kuljetuskoppa.

-S

18 kommenttia:

 1. Onnea ihanalle Mindylle! Söpö ja kiltti on hän. Toivottavasti hampaiden puhdistus sujuu mahdollisimman helposti ja kivuttomasti. Vaikka eihän Mindy siitä tietenkään mitään tiedä sitten ;-) Ja toivotaan, että koppa ei ala pelottaa sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Saila! Mindy saattaa päästä hampihuollosta melkeinpä vähemmällä jännityksellä kuin ihmisensä, joka tolpillaan jännää toisen puolesta.

   Poista
 2. Onnee Mind! Kylläpä sun ihminen oli hassu kun joutui käymään vielä kotona hakemassa sun paprut :) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Pepsi ja Max! Jotkut vain menee sekaisin suloisuuksista mahtamatta sille mitään. :)

   Poista
 3. Ihana Mindy, onnea viisivuotiaalle ♥ Paljon lisää terveitä vuosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Minni! Toivotaan terveyttä sulle ja mulle ja kaikille muille!

   Poista
 4. Onnenrapsutukset täältä meiltäkin Mindy! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea Mindy! Miten pikkuiruinen toinen olikaan viisi vuotta sitten ♥

  Hammashommat on harmittavia, mutta onneksi teidän potilas on muuten kunnossa ja matkailumyönteinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taru!

   Matkailumyönteisyys loppuu siihen paikkaan, kun kulkuneuvo kääntyy kurvissa. :) Onneksi lääkäriin sentään päästään kävellen, niin voi keskittyä vastaan tulevien koirien ihmettelyyn.

   Poista
 6. Onnittelut ihanalle viisivuotiaalle neitokaiselle! Mindy se vaan kaunistuu entistä entistä enemmän ♥

  VastaaPoista
 7. Onnittelut viisivuotiaalle! Onnittelut myös hyvinmenneestä ell-reissusta :)

  VastaaPoista
 8. Tosi paljon onnitteluja! Aika pieni neiti. Ilonakin on jo 3,7 :-)
  Blogin otsikkokuvaa ei tarvi vaihtaa ikinä, btw. Hieno on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ana!

   Aloin epäillä rokotuskorttiin kirjoitettua painoa, koska sehän on entistä vähemmän ja taisi sanoa, että tullut parisataa grammaa lisää. Ennemmin 4 kiloa on paino. Hmm. Harmi, ettei painoa enää automaattisesti kirjata koneelle.

   Otsikkokuva tuskin vaihtuu ikinä kun se vain on niin paras. :)

   Poista