keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Synttärikävely


4-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Mindy pääsi tänään ulos kävelylle. Ihan vain nopeasti poikettiin tuossa naapurissa lääkäritädillä availemassa suuta ja ottamassa piikki takamukseen. Tällä kertaa lääkäri uskalsi kurkata suuhun sen verran, että hyvältä näytti, paitsi että ylätakahampaassa on jonkun verran hammaskiveä. Edellisestä tarkistuksesta onkin aikaa, kun Mindy on sanonut kovapäisiä vastalauseita. Vuodessa painoa on tullut puoli kiloa lisää. Ruoan määrä ei ole mitenkään voinut lisääntyä, ennemminkin Mindy syö hämmentävän vähän. Mindylle varmasti sopisi korjaustoimenpiteeksi lisääntynyt liikunta (=leikittäminen).


Vähän päälle kymmenessä minuutissa se oli ohi ja istahdimme puistonpenkille toviksi. Siinä vaiheessa oli kirkkaampi ilme, ja kotirapussa jo into päällä hissiä odotellessa. Koti vastaanotettiin perinteiseen tapaan iloisin miukauksin.

-S

14 kommenttia:

 1. Paljon onnea neljävuotiaalle! :) Ei tainnut olla paras synttärilahja lääkärissä käynti :D Meillä täytettiin vappuna 9v :)

  VastaaPoista
 2. Onnea suloiselle Mindylle ♥ Hyvä, että lääkäristä selvittiin noin nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut nelivuotiaalle neitokaiselle ♥

  VastaaPoista
 4. Onnea neljävuotiaalle kaunottarelle! Aika mukavaa, että istahditte puistonpenkille tarkkailemaan maailman menoa :)

  VastaaPoista
 5. Onnea Mindy ♥

  Jotenkin muuten sitä syntymäpäivää olisi kyllä voinut viettää kuin eläinlääkärillä, mutta onneksi ei ollut paha reissu!

  VastaaPoista
 6. Onnea Mindy, eihän se painohomma nyt niin kauhean paha sitten ollutkaan ;) Leikkiminen on kumminkin tosi kivaa ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille onnitteluista! ♥

  Lääkärireissu ei mennytkään odotetun kevyesti, koska seurauksista kärsitään vieläkin. Mindy oli aamulla pahoinvointinen, miukui niin pahan kuuloisesti, että varmasti sattui. Mistään päästä ei tullut mitään matolle, vaikka kovasti Mindy haki paikkaa helpottaa oloaan.

  Kävin lounastauolla tarkastamassa tilanteen. Mindy oli syönyt ja vähän jo kipitti ja kiehnäsi, mutta on edelleen selvästi hyvin väsynyt ja hengittää tiheään. Taitaa olla kuumetta rokotuksen seurauksena. Vuosi sitten Mindy oli myös hyvin väsynyt eikä pystynyt hyppäämään edes sängylle. Uskon olon paranevan levon ja ajan kanssa, mutta pitää tietysti soittaa lääkäriin, jos vointi ei näytä normalisoituvan.

  VastaaPoista
 8. No mutta! Toivottavasti Mindyn olo on helpottanut, tuollainen on suorastaan pelottavaa! Kerran aiemmin olen kuullut kissasta, joka sai pahoinvointia rokotuksen jälkeen. Ongelma on ratkennut rokotemerkkiä vaihtamalla.

  Pikaista paranemista Mindylle ja voimia ihmiselle!

  VastaaPoista
 9. Onnea Mindy synttäristä, mutta myös huolestusta pahasta olosta. Joko meni pois?

  Herra Harmaa haluaa lisätä: KOTI ON PARAS.

  VastaaPoista
 10. Höh, hitsi vie, että tulikin inhoja jälkiseuraamuksia :( Joko synttärisankari voi paremmin?

  Ensin piti tulla kommentoimaan lähinnä hienoa kantolaukkua ja toivottelemaan synttärionnea. Onnea nyt kumminkin edes voinnin paranemiseksi!

  VastaaPoista
 11. Kiitos! Mindy voi jo paremmin. Ilta meni nukkuessa, yöllä Mindyn sai tavalliseen tapaan peiton alle kainaloon. ♥ Tänä aamunakin oli väsymystä, mutta virkeys on selvästi lisääntynyt, kun leikityttää ja rapsututtaa.

  VastaaPoista
 12. Myöhäiset onnittelut siskokullalle! Vaikka emmehän me tiedä sitä aitoa oikeaa virallista synttäripäivää... Itse sanon, että Mandy on kaunis kuin kukka, joten olkoon Kukan päivä eli 13.5. ns. meidän virallinen synttäripv...

  VastaaPoista
 13. Meilläkin 13.5. on olevinaan se virallinen synttäripäivä, mutta aika vapaasti hyödynnetään ympäröiviä päiviä. 13.5. oli niin kiireinen päivä, että se ei tänä vuonna lainkaan soveltunut synttäriksi. Viime vuonna taidettiin aikaistaa päivällä, kun oli heinätuliaisia. Rapsutuksia kauniille Mandylle!

  VastaaPoista