torstai 17. lokakuuta 2013

Vain paras kelpaa


Helmi vastikään ilmaisi, ettei lampaantalja ole johtajattaren arvoinen lepoalusta. Tästä huolimatta Mindylle hankittiin omansa. Taljaa oli ihan kiva hetkellisesti repiä kynsin hampain ja saattoi siihen hetkeksi levähtää, mutta se ei todellakaan vedä vertoja revitylle paperipussille.


-S

13 kommenttia:

 1. Onneksi kissoja on helppo miellyttää halvalla :)

  VastaaPoista
 2. Ihmiset! Ilmainen neuvo päätoimittajatasolta: älkää yrittäkö liikaa!

  terveisin
  Päätm Harmaa, tyytyväinen pahvilaatikon ikikäyttäjä.

  VastaaPoista
 3. No mutta Mindy silti kuritti sitä taljaa?! Sehän on jo hyvin se :D

  VastaaPoista
 4. Kun vain aina ymmärtäisi mikä onkaan se paras juttu just nyt. Kuten TrioMiuMaun Taru taannoin sanoi tuolla meidän puolella leluaan: "ensin ostellaan miljoonilla kaiken maailman virikkeellisiä leluja nurkat täyteen ja sitten ne innostuu muovirenkaasta" Sama pätee nukkumapaikkoihin :D

  Kissat <3

  VastaaPoista
 5. Mirene, Myrsky ja Minna: Niinhän se on :)

  Harmaa: Varteenotettava vinkki. Oisi kyllä pahvilaatikko, jonne laittaa talja...

  Mamma N: Eilen hassuli leipoi taljaa itsekseen kehräten, ei se voi ihan turha esine olla.

  Henna, Friede ja Figo: Kausiluonteisuus tuo toivoa. Mindy ei ole moneen kuukauteen käynytkään kiipeilypuun pesässä, mutta kun sen aika taas on, siellä vietetään iso osa päivästä. Ehkä taljakin on parhaimmillaan keskitalvella.

  VastaaPoista
 6. Haha. Ostin eilen uudet nahkahanskat ja unohdin ne keittiön pöydälle. Kissa on maannut niitten päällä siitä lähtien. Pitääköhän ostaa uudet? Tuollainen sileän pehmeä tuntuu miellyttävän kissoja kuten kuvastasi näkyy : )

  VastaaPoista
 7. Joo-o. NOIN hieno paperi vielä! Me joudutaan tyytymään ihan vaan sanomalehtipaperiin.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 8. Hienoa nähdä, että Mindy on sentään viitsinyt poseerata taljan kanssa samassa kuvassa, vai onko pitänyt photoshopata?

  :D

  Epäilen, että taljalle löytyykin käyttöä sitten ensi kesän helteillä ;)

  VastaaPoista
 9. Me Like: Joo, tosi kivaa revittävääkin

  Mayo: Oijoi, sitä on sitten vissiin hankittava uudet tai pidettävä näppinsä taskuissa. ;)

  Helena ja Blackie: Sanomalehti on kiva myös, ainakin kun sitä on joku lukemassa. Sitten nostellaan koipia tai tönitään peppua tarpeen vaatiessa.

  Taru: Ei sentään tarvinnut kuvahuijauksiin ryhtyä. Ei olisi lainkaan ihme, vaikka talja nousisikin kesän trendituotteeksi meillä.

  VastaaPoista
 10. Meidän kissa nukkuu ulkona terassilla kissankopissa jonka isä vuorasi lampaantajalla sisältä ja päältä. Toimii! Sisällä nukutaan herraskaisesti sängyssä. Keskellä ja niin laveasti ettei ihminen enää mahdu siihen.

  VastaaPoista
 11. Ai kuinka mukavaa olla yltä päältä lämminvuorattu. Mindy suosii yleensä jalkopäätä, mutta ei siitä ole kuin pari päivää, kun piti käydä kippurassa nukkumaan, kun neiti oli ihan keskellä peittoa.

  VastaaPoista