sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sadepäivän yllätys


Tänään oli tarkoitus mennä kyläilemään Mandy-siskon luo, mutta sääennuste näytti jopa poikkeuksellisen huonolta, joten mitäpä sitä turhaan turkkia kastelemaan ja salamoita väistelemään.

Seikkailun sijaan Mindyllä olikin tänään "Äiti, mulla ei oo mitään tekemistä" -päivä yhdistettynä "Miksei oo mitään hyvää syötävää?" -päivään. Mindy oli niin surkean oloinen, että piti kaivaa esiin juuri tällaista päivää varten säästetty koskematon sulkalelu. Siitä riitti hupia toviksi - ei voittanut sekään pussinsulkijaa lelurankingissa.

 Täältä tulee vasen suora!

 Vähän laimeat aromit, mutta menköön.

 Kun laittaa takajalan tällein suoraan, saa etutassulla kiinni edes jotain.

Aika jännä härveli

-S

12 kommenttia:

 1. Sateisena sunnuntaina on kiva leikkiä yhdessä!

  VastaaPoista
 2. Pientä turhautumista ilmassa. Hieman samanlaista täälläkin. Syytetään sadetta. Mindy päätti sitten laittaa liikettä niveliin, teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Tuo lelu on meillä aivan ykkönen, saa Osiriksenkin juoksemaan vimmatusti perässään. Herra ei muuten nykyään ole kovinkaan paljon lelujen perään. Harmittavan lyhytikäinen kylläkin, muutaman leikkisession jälkeen jäljellä on yksi sulka... Mukavia kesäpäiviä Mindylle palvelijoineen!

  VastaaPoista
 4. Harmitti se sateinen keli ja vierailun lykkääminen, mutta kivempi olisi kaikilla meillä, kun olisi nätti ja lämmin päivä! Joten odotellaan rauhassa, niin pääsette vielä tänne "maalaismaisemiin" sieltä kaupungista. Pääsee sitten Mindykin kuuntelemaan lintujen liverrystä ihan livenä ja nuuskimaan mitä ihmeellisempiä tuoksuja ja ihmettelemään kaikenlaisia lentäviä örmylöitä, mitä aina maalla riittää! Joten seuraamme säätiloja ja odottelemme sopivaa päivää! Eiköhän sitten Mindynkin blogiin saada hienoja kuvia neidistä maalla, vaikka seuraavaa kalenteria varten ;-)

  Nuo sinun tassusi ovat mahtavat! Jumppatunti menossa? Jokainen jäsen kyllä tuli varmasti treenattua? Olet söpö!

  VastaaPoista
 5. Naukulan Mamma: Ei voisi oikein parempaa puuhaa keksiäkään.

  Myrsky: Mielenkiintoista, että teilläkin on olleet samanlaiset sadesunnuntain tunnelmat.

  Ausare: Vaikuttaisi Osiriksen innostus innostus olevan vähän eri luokkaa, hyvä että tykkää. :) Ja kiitos samoin, mukavaa kesää teille!

  Mandy: Nii-in, höh ja pöh. Ukkostiko teillä? Parikin ennustetta semmoista teidän suuntaan lupaili. Mindylle on kyllä niin kiva päästä luontoon, kunhan ei vain liikaa jännittäisi.
  Oli aikamoinen jumppatuokio meille molemmille se sulkien kanssa riehuminen.

  VastaaPoista
 6. Teillä sentään joku leikittää... me asutaan vaan tään Moby Dickin kans, se vaan lukee...

  VastaaPoista
 7. Mandylle vielä, että olisi ennemmin siskon vuoro päästä kalenteritytöksi. Tässä ohjeet kuvaehdokkaiden lähettämiseen: http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?f=6&t=10235 (Ainakaan tämänvuotisessa kalenterissa ei ole tekstejä, paitsi nimi, kotiutumisvuosi ja asuinpaikka)

  Musta ja Harmaa: Onpa tylsä tyyppi, mut varmaan se nousis, jos järjestäisitte vähän paikkoja uusiksi.

  VastaaPoista
 8. Tää on meillä leluista ihan ykkönen! Kun sulille oikein antaa vauhtia niistä lähtee hauska lintumainen ääni. Anni juoksisi tuon perässä kunnes kupsahtaisi läähättäen maahan. Ilkeä äippä ei juoksuta niin kauaa, vaan pistää lelun piiloon hyvissä ajoin, kun kisulla alkaa korvat ja tassut kuumottaa. :P

  VastaaPoista
 9. Nyt otimme itseämme niskavilloista kiinni ja yritämme kokeilla omaa blogia... Joten käykäähän kurkkaamassa, toimiiko se? Tässä osoite:

  http://mandy-eki.blogspot.fi/

  Tervetuloa!

  VastaaPoista
 10. sea: Kuvittelin Mindyn päästävän jotain metsästysääntä, kun sulka väpättää, mutta ei. Olihan se ihan kiva, mutta Mindyllä on ilmeisesti kovat vaatimukset lelujen suhteen.

  Mandy: Huomasittekin, että käytiin ja toimii just niin kuin pitääkin.

  VastaaPoista
 11. Mekin saatiin uusi huiska. Mun äidin (siis sen oikean äidin) ihminen kävi meillä ja toi tuliaisiksi. Just hyvä kun ei-mitään-tekemistä-päiviksi ja ei-mitään-hyvää-ruokaa-päiviksi on uusia leluja edes. Etenkin kun mun mielestä ne huiskien kuminauhat on kivoja hampaissa. Kerran jopa söin pätkän sellaista, kun huiska oli unohtunut yöksi pöydälle (yleensä ne on näkyvillä vain valvotusti). Ihminen huomasi tapahtuneen vasta kissanmitan kuluttua aivan toisessa paikassa ;)

  VastaaPoista
 12. Kumasti vaan jaksaa uuden lelun perässä juosta. Meillä käy aina niin, että vaikka uusi lelu olisi samanlainen kuin vanha, silti uusi on paljon jännittävämpi ja vanha jää unholaan.

  VastaaPoista