maanantai 23. huhtikuuta 2012

Raitoja ja täpliä

Arvatkaapa kuka tässä on Mindyn vieraana! Vihje: kissat eivät ole nähneet toisiaan yli puoleentoista vuoteen.


No, sehän on Mandy-sisko, jolle Mindy antoi sähisevän ja murisevan vastaanoton. Ei ollut pelkoa, että olisi sekoittanut raitapaidat toisiinsa - sen verran eri suuntiin oli ulkonäkö muovautunut.


Mandy löysi heti kaikkien pakoilijoiden suosikkipaikat, sängynalusen ja vessanpöntön. Alkuun Mindy piti huolen, ettei vieras vilahtaisi näköpiiristä.


Mandy ei ole yhtään sen enempää sylikissa kuin Mindykään, mutta poikkeustilanteessa sylistä tuli turvasatama. Mandyllä on selvästi Mindyä pidemmät viikset, silmät vihreämmät ja turkki kaikinpuolin tummempi, varsinkin tassut. Mandyllä on myös selkeämmät raidat, kun taas Mindy on enemmän täplikäs. Kasvojen muoto on myös erilainen. Mutta onhan sisaruksissa toki paljon samaakin sekä toisiinsa että emoon verrattuna.


Mandy pääsi sylistä toiseen. Mindy oli niin jännittynyt, että säikkyi omia ihmisiäänkin. Kolauttipa se päänsäkin ovenkarmiin, kun piti äkkiä pinkoa kauemmas.


Parin tunnin nurkkailun jälkeen Mandy uskalsi jäädä avaralle paikalle - tietämättä että se häiriköijä on suoraan alapuolella.


Mindyllä on aavistus siitä, että yläpuolella on jotain normaalista poikkeavaa.


Varovasti Mindy kurkki reunan yli uudelleen ja uudelleen hyppäämättä Mandyn viereen.


Oli Mandyn vuoro suhista Mindyn tultua liian lähelle.


Tuliaiseksi saatu pallo on Mindyn mieleen. Sitä piti hinkata kuonolla samaan tapaan kuin valeriaanahiirtä.


Mandy nostettiin kiipeilypuuhun ja Mindy on siitä lähtien viihtynyt poikkeuksellisen hyvin puussa. Samoin yksi ovenkarmi tuli tarkoin nuuhkittua. Oletin Mindyn olevan väsynyt Mandyn lähdettyä, mutta ei Mindy sitten heti nuupahtanutkaan vaan touhuili ja ihmetteli tuliaishyrrää, kunnes kiipesi torkuille korkean kaapin toiseksi ylimmälle hyllylle paperikasan päälle.

-S & A

13 kommenttia:

 1. On siinä hännällä paksuutta :-DDD
  Mandylla on todella hienot viikset! On ne niin hassuja nuo kissat ♥

  VastaaPoista
 2. IHAN JUTTU, IHANAT KUVAT! Oho caps. No, meni hyvään tarkoitukseen. Jees, kiitos.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vieraanvaraisuudesta! Kivaa ja jännää oli. Mandy meni illalla saunan jälkilämpöön rentoutumaan jännän päivän jälkeen, fiksu tyttö! Kyllä oli kiva nähdä tyttöjen erilaisuus, mutta myös samanlaisuus. Yksilöitä ovat, vaikka samat geenit! Tervetuloa vastavierailemaan maalaismaisemiin! PS. Teillä osataan ottaa aivan huippuja kuvia!

  VastaaPoista
 4. Mukava postaus! Sattuneesta syystä olenkin joskus ajatellut mitä tapahtuisi jos siskokset tapaisivat – ja noinhan siinä luonnollisesti käy.. Mahtoi ihmisiä jännittää yhtä paljon kuin kissoja, jotka ihmettelevät silmät suurina :) Terveisiä myös Mandy-kullan perheelle!

  VastaaPoista
 5. Tähän voisi kommentoida että veljekset kuin ilvekset, paitsi että kun tytöistä on kysymys, joten sanotaan että sisarukset kuin ilvekset... tai jotain muuta sinnepäin.
  Mahtoi olla kaikinpuolin jännittävä tapaaminen, kaikille! Kuvista tunnelma välittää aika hyvin. Ja näyttää siltä että sielläkin osataan häntää pörhistellä:D

  VastaaPoista
 6. Hahhah, mahtava toi Mandyn pölyhuiska :D

  VastaaPoista
 7. Saila: Mindystä tuli juu hieman paksukainen, Mandy sen sijaan pysyi hillitysti karvat paikoillaan.

  Zepa: Ihanat kissat on hyvä lähtökohta :)

  Mandy: Oli tosi kiva, kun tulitte käymään ja jännittyneinä odotamme vastavierailua. Saa nähdä, kuka silloin pörhistelee. :)

  Minni: Oli jännä kyllä arvailla, miten käy. Mindykin aika nopsaan kuitenkin vaihtoi reviirinpuolustuksen silkkaan uteliaisuuteen, joten pidemmällä oleskelulla tyttöset voisivat tulla hyvinkin toimeen. Tai mistä noista tietää, Mindyllähän on taipumus ryhtyä liian alistuvaiseksi.

  Myrsky: Onhan niissä samaa näköä, vielä kun Myrsky laitettaisiin kolmanneksi... Luovutusikäisinä nämä vasta olivatkin samaa näköä.

  Anni: Niin siis Mindyn :P Ei varsinaisesti auta, kun nimetkin on melkein identtiset.

  VastaaPoista
 8. Hauska jälleennäkeminen! Ainakin meistä faneista :)

  VastaaPoista
 9. Totta, kissat eivät ehkä käyttäisi sanaa "hauska" kuvaamaan kohtaamistaan, mutta meistä ihmisistä se oli myös hauskaa.

  VastaaPoista
 10. Olihan paksu häntä! :D

  Varmasti ihmisten mielestä hauska tapaaminen, joskin kissojen mielestä työläs. On kyllä siskoksissa kissakauneutta parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 11. Parasta, kun häntäkään ei riitä, vaan kaikki karvat pitää pistää pörrölle :D

  Siskoksia on jännä vertailla, kun on monia pieniä eroja ja molemmat yhtä kauniita.

  VastaaPoista
 12. Hohhoh, mikä pulloharja!! :--D
  Onneksi sentään vain lurkkivat toisiaan eivätkä kurkkuun käyneet kiinni.

  VastaaPoista
 13. Pari tuntia vielä, niin kumpikin olisi varmaan ollut jo suht rento, sen verran rauhoittuivat parissa tunnissa.

  VastaaPoista