maanantai 17. lokakuuta 2011

HeppahulluJos joku meillä käynyt on ihmetellyt, miksi keinuhevosen häntä on peitetty sekä foliolla että kelmulla, tässä syy. Vuosi meni ilman heppaintoilua, joten ne rumistukset ehdittiin tässä välissä jo ottaa pois.

-S

9 kommenttia:

 1. iiihana heppahullu. Kyllä nyt noin innokkaalle ratsastajalle voisi välillä heppahetkiä suoda... Videokin oli niin hauska :)

  VastaaPoista
 2. Harvallapa kissalla on oma hevonen! Aivan mainiota :D

  VastaaPoista
 3. Suloinen heppatyttö, liekö rodeo-ura harkinnassa?

  VastaaPoista
 4. Ihana video - uljas loikka hevosen selkään ja hieno ratsastusasento! Välillä voi toki myös tarkastella kirjaston tarjontaa.

  VastaaPoista
 5. Ratsastajakissa! :D Kissan suunta taisi olla ylemmäs hyllyyn? :)

  VastaaPoista
 6. AaaaaaW, voi että, toisella on oma keinuheppa =) Iso kiitos tästä videosta. Hyvän mielen teki =) Isoja rahnutuksia sinne.

  VastaaPoista
 7. Vautsi Mindy, sä oot hyvä vikeltäjä hepan selässä! Meillä emäntä käy ratsastamassa, muttei sillä ole kyllä noin hyvä tasapaino kun Mindyllä! Mandyllä ei ole, ainakaan vielä..., ilmaantunut mieltymystä heppoihin, muttei meillä olekaan noin hienoa heppaa! Olé!

  VastaaPoista
 8. Mindy saa hymyn huulille. Kerrassaan valloittava ratsastaja.

  VastaaPoista
 9. Kiva kun Mindyn syksyisestä harrastuksesta on viihdykettä muillekin. :) Mindy tosiaan näyttää kuuluvan näihin, jotka aloittavat syksyisin uuden harrastuksen ja jättävät sen sitten siihen. Viime vuonna Mindy viimeksi ratsasti, kunnes nyt taas. Lisäksi Mindy harjoittelee hevosen hieromista, kynsin varustettuna.

  Saattaapi toki olla, että kirjahyllyn päälläkin oli jotain houkuttelevaa - nimittäin muuan kissan jyrsimä kukka maljakossa. Kun kukasta ei kerran ole iloa kissalle siellä ulottumattomissa, eivät siitä saa tasapuolisuuden vuoksi muutkaan nauttia, kun se on niin ylhäällä katonrajassa. :)

  VastaaPoista