perjantai 10. joulukuuta 2010

Kissakuvahaaste 145

Vuoden viimeisen kissakuvahaasteen aiheena on sopivasti kynttilä. Haaste tarjosi oivan tilaisuuden kokeilla, miten Mindy suhtautuu kynttilään. Mindy piti kuvaa varten erikseen tuoda kynttilän luo pari kertaa, jotta hämärissä olosuhteissa ehtisi saada kuvan. Nyrpistelevää nuuhkaisua enempää huomiota tälle uudelle tuttavuudelle ei siis suotu.

6 kommenttia:

 1. Vähän nirppaan vetää nättiä nokkaa :-)

  VastaaPoista
 2. Viesti on selvä! Älä leiki tulella!

  VastaaPoista
 3. Hyvä vaan, jos Mindy on samaa mieltä. Kynttiläkin puhallettiin sammuksiin heti, kun sitä ei ollut kukaan enää vahtaamassa. Vaikka eipä meidän kaksijalkaisten refleksit kissan nopeudelle aina pärjää.

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva!
  Itse en pahemmin uskalla kynttilöitä poltella, Armas pienempänä meni ja työnsi nenänsä kynttilään ja poltti kaikki nenukarvansa siinä. Noilla omilla pojilla ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa olemassz..

  VastaaPoista
 5. No jopas teillä on saatu filmattua! Unnahan menee nykyisin vaan pää edellä suoraan kynttilään, vaikka pentuna olikin ihanan varovainen... Siispä vain valvottuna poltettavat kynttilät asetellaan niin hankaliin paikkoihin, että kolina havahduttaa ihmiset ennen kuin kissa on tulessa.

  VastaaPoista